Aggasztó Ferenc pápa állapota: nem tudott beszállni a pápamobilba (VIDEÓ)

2024. március 07. 15:14

A pápa beszédét segítője olvasta fel.

2024. március 07. 15:14
Pope Francis General Weekly Audience

Nyitókép: Massimo Valicchia / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Az AP hírügynökség hozta nyilvánosságra azt a videófelvételt, amelyen az látható, hogy Ferenc pápa a minap nem tudott beszállni a pápamobilba, ami tovább erősíti azokat a feltételezéseket, miszerint a katolikus egyház vezetőjének tovább romlik az egészségügyi állapota. A 87 éves Ferenc pápa elhúzódó légzőszervi és mozgásszervi problémák miatt szenved, amely a hírügynökség szerint egyre inkább megviselik az egyházfőt.

Mint az elmúlt napokban párszor, most is a pápa segítője olvasta fel a tanítást. Az audiencia végén az egyházfő megpróbált magától visszaszállni a pápamobilba, ám a pár lépcsőfokot sem tudta megtenni a pápa, így visszaültették a tolószékbe. Utoljára múlt szerdán volt kórházban a pápa, akkor különböző vizsgálatokat végeztek el rajta, ám az eredményt nem hozták nyilvánosságra. Ferenc pápa a tél során többször is megfázott, hörghuruttal és influenzával is kezelték orvosai.

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anonymtalan2
2024. március 08. 09:03
Hát lehet, hogy Pápa már nem, de amerikai elnök még lehetne.
szintetikus
2024. március 07. 17:27
ha isten nem segít a fő vazallusának se, akkor kinek? XD
lauderstenonis-2
2024. március 07. 16:23
Normális ember ilyen idősen már rég nyugdíjban van és az unokáival játszik.
iimre
2024. március 07. 16:11
"kunfia1 márc07. 15:42 Kevéssé ismert, nem írnak, nem beszélnek róla, de tény: Erdő Péter Kötcsén járt. Ízlelgessük egy kicsit ezt az információt! E.P. a Magyar Katolikus egyház feje. E. P. bíboros, akit a pápa szentelt fel. E. P. nem tud magánember lenni semmilyen helyzetben. E.P. ezzel nem védekezhet. E.P. mit fog mondani azoknak, akik bár katolikusok, de nem Fidesz hívek?" Máshol meg az írják, hogy "Erdő Péter Isten hű szolgája, és előrelátó ember. Csak azt tette, amit börtönlátogató papok tesznek" Na most akkor mi van, tökfej? :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!