A koporsóból kinyúló kéz

2024. január 02. 21:16

ármilyen hihetetlennek tűnik is,Trump nélkül a világ veszélyesebb lesz a számunkra, mint vele.

2024. január 02. 21:16
Vukics Ferenc
Moszkva Tér

Colorado állam legfelsőbb bírósága egy hete alkalmatlannak nyilvánította Trumpot az elnöki pozíció betöltésére, és kizárta az állam 2024-es elnökválasztási eljárásából. A fő döntőbíró a kérdésben majd a szövetségi legfelsőbb bíróság lesz”

A republikánusok egy része kétségbeesetten fordul az egykori ENSZ nagykövet Nikki Haley felé, hogy alternatívát biztosítson Donald Trump visszatérésével szemben. Jó tudni, hogy az őrült és vérszomjas Lindsay Graham kivételével Nikki Haley a legintervenciósabb, leginkább háborúpárti republikánus a mai amerikai politikai hadszíntéren. Bármilyen hihetetlennek tűnik is,Trump nélkül a világ veszélyesebb lesz a számunkra, mint vele.

Sőt, az is megtörténhet, hogy néhány évtized múltán már minden elemző számára világossá válhat, hogy az Egyesült Államok egyeduralkodóvá válása magában hordozta a bukás magvait.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2024. január 03. 10:44
"Bármilyen hihetetlennek tűnik is,Trump nélkül a világ veszélyesebb lesz a számunkra, mint vele." Mi ezen hihetetlen? Évtizedek óta Trumpnak volt a legracionálisabb, leginkább békepárti külpolitikája az amerikai elnökök közül.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. január 03. 08:29
A cionisták miatt veszélyes hely Amerika és a világ, Trump csak egy bohóc a proliknak.
2024. január 03. 07:55 Szerkesztve
"...Nikki Haley a legintervenciósabb, leginkább háborúpárti republikánus a mai amerikai politikai hadszíntéren." Éppen ez a kilógó lóláb az USA-ban! ezért mondom, hogy az USA veszett fejsze nyele, ezért lett ABSZURDISZTÁN belőle, mert Mammon érdeke nemcsak a demokratákat járja át, hanem a republikánosokat is! Sajnos rövid távon úgy tetszik, hogy Mammon (FED-es hadiipari komplexum) érdeke egybeesik az USA-éval, pedig dehogy! Mammon az USA-ából már ABSZURDISZTÁNt csinált! Vessünk már egy történelmi pillantást mi is lett nagy brit birodalomból!!!!!! Demokrácia? Periklész a röhögéstől a térdét csapkodja valahol az égi Akropoliszon. Éppen a népet rekesztik ki. Elküldik őket buzulni, rombolni, eutanáziába, kábszerbe topulni, a születendőket pedig "nemes" 1xűséggel meggyilkolják, mégpedig futószalagon! A FOS-mosta agyú népet bezárták a tömegfogyasztóiság közönyébe, a világértelmezés perfekt analfabétizmusába.
P_F_Juli
2024. január 02. 23:27
" néhány évtized múltán már minden elemző számára világossá válhat, hogy az Egyesült Államok egyeduralkodóvá válása magában hordozta a bukás magvait. " Ez nem néhány évtized múlva fog kiderülni, hanem már ma látható. Az USA feljutott a csúcsra, ahol nem tudta a lábát megvetni, mivel ott toporognak a sarkában nemcsak az oroszok, hanem Kína és India is. Az oroszok a fegyverarzenálja révén, és a jelenleg zajló orosz-ukrán konfliktus ezt csak megerősítette. Kína és India pedig gazdasági téren tett óriási lépéseket. Tehát az USA a csúcsról - bármennyire is nem tetszik - csak lefelé csúszhat. Talán, ha a vezetés egy JFK vagy Reagan típusú karaktert jelentene, még lenne esélye egyensúlyozni. Ha Trump nyer, a szintet még fogja tudni tartani a birodalom, kérdés, hogy az ő négy évét mi fogja követni. Saját párton belül sincs jobb alternatíva, a demokraták pedig a béka segge alatt vannak, mivel Biden mögött még nálánál is csak gyengébb jöhetne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!