Elon Musk megértette a kárpátaljai magyarság problémáit

2023. szeptember 26. 10:33

...miközben a kis X AE A-Xii-vel az ölében tárgyalt Novák Katalinnal a családokról.

2023. szeptember 26. 10:33
NOVÁK Katalin; MUSK, Elon; Novák Katalin köztársasági elnök
Szily László
Szily László
444

„Novák Katalin köztársasági elnök megosztott a Facebookon néhány információt arról, hogy miről beszélgetett Elon Muskkal. Mint a posztjából kiderül, két nagy témájuk volt:

szövetséget kötöttek »a családok szabadságharcában«

egytértettek abban, hogy tűzszünetre van szükség Ukrajnában

Ezt is ajánljuk a témában

Ami a közös szabadságharcot illeti, Novák a következőket árulta el:

»Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre. A gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége. Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában.« 

Elon Musk tényleg sokat tud a gyerekekről és a családokról, de egészen meglepő húzás éppen őt állítani a konzervatív családmodellért folytatott »harc« frontvonalába.

Musk fiatalabb korában még jó plakátarc lehetett volna a témában, hiszen első feleségével, Justin Wilsonnal még az egyetemen ismerkedtek meg és összesen hat gyerekük született. Az első, Nevada a hirtelen csecsemőhalál áldozata lett, utána előbb fiú ikreik majd fiú hármasikreik születtek, aztán 2008-ban elváltak. Exfelesége egy interjúban később elárulta, hogy mind az öt közös gyerekük autista.”

Nyitókép: MTI / Sándor-palota / Bartos Gyula

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai téridő
2023. szeptember 27. 08:51
Hány csíknyi okosdrogot szippantottál fel, Szily firkász hülyelvtárs?
Glück28
2023. szeptember 26. 20:56
Szerencsére te semmit nem értettél meg belőle te nyomorult Szily.
barni-a-hegyrol
2023. szeptember 26. 20:17
"Elon Musk megértette a kárpátaljai magyarság problémáit" Nos, Laci, ti viszont a büdös életben nem fogtok megérteni semmit a magyarság problémáit illetően. Egyszerűen azért vagytok képtelenek erre, mert látványosan nem ismeritek a magyarságot. Láthatóan nincs is szándékotokban, hogy megismerjétek, mivel utáljátok, mint a szart!
bayern65
2023. szeptember 26. 19:38
Hú ba......g! Ki ez a gyík?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!