Elhunyt Dumbledore

2023. szeptember 28. 14:34

A Harry Potter-filmek varázslóját alakító Sir Michael Gambon 82 éves volt.

2023. szeptember 28. 14:34
null

Elhunyt Michael Gambon brit színész, aki a Harry Potter-filmekben alakította Albus Dumbledore professzort. Gambon 82 éves volt. A színész felesége és fia, Fergus Gambon nevében Clair Dobbs publicista közleményt adott ki, melyet a Reuters idézett. Azt írták:

„Megrendülten jelentjük be Sir Michael Gambon elvesztését.

A szeretett férj és apa, Michael békésen hunyt el a kórházban, felesége, Anne és fia, Fergus mellett, tüdőgyulladás következtében.

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket ebben a fájdalmas időszakban, és köszönjük a támogatást és a szeretetet kifejező üzeneteket” – olvasható a közleményben.

Nyitókép: Warner Bros. / Heyday Film / Collection ChristopheL via AFP

 

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fsdfsdf
2023. szeptember 28. 21:47
Tudjuk. Az utolsó előtti részben.
Nuttika
2023. szeptember 28. 17:55
Ő amúgy a második Dumbledoret játszó színész, aki elhunyt. A szerepet eredetileg Richard Harris játszotta - az első két részben - aki szó szerint a második rész premierje előtt pár nappal hunyt el. Szegény még korábban mondta is, hogy ebből a szerepből csak halállal kerülhetne ki.
Kaldvi
2023. szeptember 28. 17:32
RIP
Interista
2023. szeptember 28. 16:18
R.I.P. Nyugodjék békében
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!