Örül a vallásos pornósztár, hogy a melegbárban gyilkoló fia nem meleg, csak nonbináris

2022. november 24. 09:25

Aaron Brink szerint a homoszexualitás ugyanis nem egyezik a vallási értékrendjükkel. 

2022. november 24. 09:25
null

A pornósztár Aaron Brink azt nyilatkozta: megkönnyebbült, amikor megtudta, hogy a fia nem meleg, miután megtudta, hogy a 22 éves fiút azzal vádolják, hogy öt embert lemészárolt és 18 másikat megsebesített egy meleg klubban elkövetett tömeges lövöldözésben – számolt be a Daily Mail

A Dél-Kaliforniában élő Brinket egy védőügyvéd hívta fel, hogy közölje vele, Anderson Lee Aldrichot letartóztatták a Club Q-ban elkövetett mészárlás miatt.

– nyilatkozta Aldrich édesapja, aki azt is kifejtette, hogy a homoszexualitás nem egyezik a vallási értékrendjükkel. 

„Tudod, a mormonok nem melegek. Mi nem vagyunk melegek. A mormon egyházban nincsenek melegek. Nem vagyunk melegek” – nyilatkozta. A The Daily Beast szerint a mormon egyház megerősítette, hogy bár Aldrich tag volt, egy ideje már nem aktív. A kedden benyújtott bírósági dokumentumokban Aldrich ügyvédei azonban azt mondták, hogy Aldrich nem melegnek, hanem nonbinárisnak vallotta magát.

Nyitóképen: Aaron Brink / Facebook

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mócsing
2022. november 24. 19:15
szerintem meg meleg csak nem bírta elviselni már a saját maga melegségét, ezért elment megölt 5 ártatlan meleg arcot. Grat.
remi
2022. november 24. 19:08
Na várjunk csak, akkómosmijafaszvan? Egy mélyenvallásos (mormon) pornósztár nembibáris, magyarul buzi, fia lövöldözött a buzibárban? Mondjuk eltekintve attól, hogy apukának nem a lövöldözéssel van problémája hanem a buzisággal, van azért ebben új elem: eddig nem volt gyakorlat, hogy egy buzi lövöldözzön a buzibárban, az ilyesmit -eddig- muszlim vagy egyéb vallási fanatikusok csinálták. Összességében bőven az abszurditás határán túl szürreális az egész.
KBA98
2022. november 24. 16:34
Az amcsi IQ vitéz!
masikhozzaszolo
2022. november 24. 15:29
Ijedős szívbeteg társaság lehetett. Csupa vaktöltény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!