Halálos fenyegetést kapott J.K. Rowling

2022. augusztus 14. 16:52

Az írónőt megfenyegető pakisztáni aktivista korábban arról is tweetelt, hogy el akarja pusztítani Izraelt.

2022. augusztus 14. 16:52
null

A Harry Potter-írója szombaton halálos fenyegetést kapott egy Twitter-felhasználótól, aki méltatta, hogy megkéselték Salman Rushdiet – szúrta ki a neokohn. Rowling péntek este posztolt Rushdie megkéseléséről: „Borzalmas hír. Most nagyon rosszul érzem magam”.

Később megosztott egy képernyőfotót Meer Asif Aziz válaszáról, aki magát pakisztáni „diákként, társadalmi és politikai aktivistaként” írta le. Aziz azt válaszolta a posztjára, hogy

„Ne aggódj, te leszel a következő” – írta kommentben.

 

Szombati bejegyzésében Rowling a Twittertől kért támogatást a fenyegetővel szemben, aminek meg is lett az eredménye ugyanis Aziz fiókját letiltották. A fiók archívuma szerint Aziz korábban arról tweetelt, hogy

Emellett Aziz korábban támogatásáról biztosította Irán legfelsőbb vezetőjét, Ali Hámenei ajatollahot is. „Kedves vezető, az iszlám világért folytatott küzdelmed nem lesz hiábavaló” – írta Aziz egy Hámenei-tweetre adott válaszában.

Nyitókép: Tolga Akmen / AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. augusztus 15. 09:37
Újabb "tapétát" kapott Rowling úrhölgy!... Libbant demokrácia -ami a hitleri fasizmusnál is erőszakosabb- nem nyugszik!...
BlancoAgilon38
2022. augusztus 15. 06:19
Ezeket a rohadt muszlimokat kellene elsőként kinyírni.
Vad Virág
2022. augusztus 15. 04:18
Isten ments, hogy ezek még csak átjárónak se használják hazánkat!
Kybon
2022. augusztus 15. 00:06
Rowling egy RASSZISTA! Nem akar KEVEREDNI a síita-woke-paki fiatalemberrel! És még le is tiltatja! Nem kell rasszista könyveket venni! Sőt, kinek van egy kis tüze...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!