Schwarzenegger televíziós kémsorozatban próbálja ki magát

2020. szeptember 01. 10:31

Az akciósztárnak ez lesz az első televíziós sorozatszerepe.

2020. szeptember 01. 10:31
null

Televíziós kémsorozatban fog szerepelni Arnold Schwarzenegger a Skydance televíziónál – erősítette meg a Variety.com. A munkálatok során vezető produceri feladatot is vállalt. A történet egy világméretű kémkaland, melynek középpontjában egy apa és lánya állnak. Egyelőre nem tudni, ki alakítja a Schwarzenegger által játszott apafigura lányát. A projektet a streamingszolgáltatóknál fogják eladásra kínálni a közeljövőben. Schwarzenegger már dolgozott együtt a Skydance-szel a Terminátor: Genisys és a Terminátor: Sötét végzet című filmeket készítették együtt. Schwarzenegger mellett David Ellison, Dana Goldberg és Bill Bost is produceri feladatokat lát el.

(MTI)

Fotó: Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, volt kaliforniai kormányzó a róla elnevezett Arnold Classic Europe nemzetközi testépítőversenyen Barcelonában 2018. szeptember 29-én. (MTI/EPA/Enric Fontcuberta)

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enmar
2020. november 29. 19:59
Mi van svarci? Elfogyott a lóvé?
daermon
2020. szeptember 02. 10:24
Amihez Arnold a nevét adja automatikusan menővé válik! :) Én biztosan megnézem!
Krupp Skya
2020. szeptember 01. 15:43
Vikidálra hasonlít.
MayorAnna
2020. szeptember 01. 11:46
Kipróbálhatná pl. a léhűtő nyugdíjas éveket. A kora megvan hozzá. Talán a pénze is-bár, ki tudja: Mike Tyson is kifogyott abból a rengeteg pénzből...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!