Rareș Bogdan primitív stílusban ment neki Szijjártó Péternek

2020. június 22. 09:58

A kisebbségben kormányzó romániai Nemzeti Liberális Párt európai parlamenti képviselője Facebookon támadta a magyar külügyminisztert.

2020. június 22. 09:58

A romániai Nemzeti Liberális Párt EP-képviselőjének haragját az váltotta ki, hogy Szijjártó Péter szélsőségesen magyarellenes politikusnak nevezte Klaus Iohannist az Óbéb-Kübekháza határátkelőhely létrehozásáról szóló törvény alkotmánybírósági megtámadása miatt – írta meg a Főtér.

Bogdan a hírre reagálva azt írta közösségi oldalán:

Hoppá! Orbán Viktor korcsa (ezt később átírta szolgára – szerk. megj.) megtámadta Románia utóbbi 30 évben legtoleránsabb és legdemokratikusabb elnökét. Ez a sima képű alak, aki regionális játékos akar lenni, a Fidesz egykori szegény sóvivője, aki Pannónia roma és zsidó elleni közössége elleni támadásaival tűnt ki, most azzal akar kitűnni, hogy alaptalanul támadja az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő európai politikust. Nem jött ki nekik a játék Trianonnal, így most minden mocskot megpróbálnak, hogy uszítsanak és támadjanak. Pontosan azt kapják majd, amit megérdemelnek. Románia nemzeti, egységes, szuverén, független és feloszthatatlan állam.

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2020. június 26. 07:49
Jugoszlávia, Csehszlovákia már feloszlott. Következik Románia.
küllő
2020. június 23. 08:00
LESÜLLYEDT petike szintjére !
Flagellator1974
2020. június 22. 21:24
Nicsak, ki avászkodott elő a lepratelepről!
Nuttika
2020. június 22. 18:30
Tisztára mint valami észak-koreai propaganda szöveg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!