Izraeli rakétacsapások érték Damaszkusz környékét

2020. április 27. 08:48

A szíriai légvédelem többségüket megsemmisítette, áldozatok nincsenek.

2020. április 27. 08:48

A tájékoztatás szerint az izraeli gépek a szomszédos Libanon felett oldották ki rakétáikat a szíriai célpontok irányába. A szíriai légvédelem többségüket megsemmisítette. Egyes rakéták azonban a fővároshoz közeli helyeken becsapódva anyagi károkat okoztak. Áldozatok nincsenek – tették hozzá.   

A támadásról a szíriai hadsereg további részleteket nem közölt, így az sem ismert, hogy mit vettek célba a gépek. Izrael ritkán ismeri el, hogy gépei támadnak szíriai célpontokat. Gyakran folyamodik ahhoz a taktikához, hogy Libanon légteréből indítja el a rakétákat. A múlt héten egy izraeli légitámadás a szíriai iráni, valamint az Irán támogatta erőket vette tűz alá Szíria középső részén a sivatagban, Palmüra (arab nevén Tadmur) közelében. Egy szíriai ellenzéki megfigyelőcsoport értesülése szerint a támadásban kilenc fegyveres meghalt, köztük hat külföldi.

(MTI)

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
borsika
2020. április 27. 19:51
Na, majd a Helsinki bizottság majd jól móresre tanítja őket. De az is lehet, hogy a civilizált nyugat embargója sújt le a zsidókra. Khm...
OberEnnsinnen
2020. április 27. 14:41
Magyarország anno, nem engedte át területén a náci Németország csapatait Lengyelország ellen. Ezért Magyarországot a vh végén súlyosan megbüntették, ill. ma is büntetés alatt állunk. Izrael Libanon felségterületéről rakétával támad egy harmadik országot, Szíriát. Cserébe annektálhatja a Jordán-völgyet. Így működik a Pax Wall Street, a kamatos kamata... Végtelenül egyszerű technológiával: Folyamatosan több és még több adósokat kell faragni és kész.
Senki Alfonz
2020. április 27. 13:01
A zsidók bármit megtehetnek, ami a hasznukat szolgálja??? Azt hittem, hogy egyszer majd fordul a világ, de úgy látom, hogy még nem!!!!
Vakfolt
2020. április 27. 12:46
Annektálnak meg rakétáznak.. Hol is vannak akik a dalai lámán meg az emberi jogokon szoktak nyekeregni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!