Két magyar férfi erőszakolhatott Dominikán

2019. december 29. 17:07

Az RTL Klub Híradója úgy tudja, hogy az áldozat egy 65 éves nő volt, aki nászúton tartózkodott a Dominikai Köztársaságban még novemberben.

2019. december 29. 17:07

Információik szerint a hatóságok letartóztatták a két férfit. A külügyminisztérium egyelőre csak azt erősítette meg, hogy két magyar állampolgárt letartóztattak novemberben az országban. Az ellenük folyó eljárásról annyit közöltek, hogy az még nyomozati szakaszban van.

A férfiak rokonai a térségben illetékes havannai nagykövetség segítségét kérték. A konzul az RTL Klubnak elmondta, hogy kapcsolatban vannak a két férfival, illetve gondoskodtak számukra ügyvédről.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vidėken újrakezdő
2019. december 30. 07:34
Nehezen hihető a hír. Vagy nem is magyarok voltak az elkövetők, vagy csak magyarországi "tudjukkik".
kikicsoda
2019. december 30. 00:09
Szóval .... ami itt megy ... ezekben az ú.n. hozzászóllásokban ... a töménytelen gyomorforgató, alpári gyülölködés ... ez nem embernek való ... szomorú ... nagyon szomorú, hogy emberek ide tudnak süllyedni ...
civis72
2019. december 30. 00:07
ez annyira...életszerű...
lendvaiildiko
2019. december 29. 23:37
Úgy látom, az rtl-es elvtársak vagy nagyon hülyék, vagy nagyon okosak, esetleg megfáradtak a hírgyártásban. (inkább az első). Két magyar azért Dominicaba megy, hogy ott egy éppen nászúton lévő amerikai 65 éves mamát megerőszakoljon.... Gondolom, ez a hír a magyarságot minden körülmények között ócsároló, beszennyező nemzetközi kampány része, de nem látom, ki lehetett a célközönség, hol kívántak egy hosszútávra beégő információt beégetni. Sikeresnek tekintik-e ebből a szempontból a bedobott hírt.... Maga a felállás sem olyan érdekes, hisz ha például a két magyar férfiből legalább az egyik transgender lenne, vagy korábban meleg házasságban élt volna a nászutas pár férfi tagjával, a 65 éves mama erre rájövén féltékennyé lett és bevezetőben jelenetet rendezett, már trendibb és "érdekesebb" friss napi hír lenne. De egy síma, két fehér és hetero macho; na bumm, megrakták és hogyan tovább, s arról sem tudni, hogy jutottak a 65 éves éppen nászuton turbékoló mama közelébe.... A 65 év, sok év tapasztalatát foglalja össze, amúgy nem olyan borzasztó, jó kozmetikával mennyire jól mutat a 66 éves Brigitte Macron (bár kicsit merev az arca), de jól mutat második férje, a 41 Emmanuel Macron elnök mellett. Lehozták, jót csámcsogtunk rajt, amúgy pedig megtörtént... és akkor mi van, esetleg nem volt megfelelő a teljesítmény?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!