Kóser szexbolt nyílt Tel-Avivban

2019. július 25. 07:58

A Kóser szex nevű könyv írójának, Shmuley Boteachnak a lánya nyitotta meg az egyedülálló üzletet.

2019. július 25. 07:58

Mint arról a Neokohn a Times of Israel alapján beszámol, a  éves Chana Boteach, aki 2011 óta él Izraelben, azért nyitotta a boltot, hogy „a judaizmus fényét” terjessze a világban. De a cikk szerint a múlt hónapban nyitott üzlet vezetője nemcsak spirituális értelemben szolgál fényességgel, távozáskor ugyanis minden vásárlóknak ajándékba ad egy sábeszi gyertyát is.

A fiatal üzletasszony szerint termékei azért számítanak kósernek, mert a gyönyörkeltésben egy piaci résre kínál megoldást. Úgy véli — és ezzel gyakorlatilag édesapja sikerkönyvében (Kóser Szex) megfogalmazott gondolatokat támasztja alá — , hogy készségtárgyai, és egyéb serkentői a megfáradt párkapcsolatokban fűszerként ébreszthetik fel újra a szerelem és a gyengédség ízeit.

„Egy idő után szükséges újra felfedezni saját magunkat és a partnerünket is. Mindehhez folyamatosan új dolgokat kell tanulnunk. A nálam vásárolható segédeszközök ehhez nyújtanak segítséget” – vallott küldetéséről a tulajdonos, akinek a cikk szerint igényes, formailag letisztult, szép és kényelmes eszköztára van. Külön kiemelték a Times of Israel cikkében, hogy a válogatott portékák közül egyik sem ártalmas, sem a testre, sem a környezetre.

(Borítóképünk a Times of Israel fotója.)

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2019. július 25. 14:50
Az, hogy duzur felvillanyozódott, csak arra jel: egészségesen működik, még a java koron túl is. Amihez csak gratulálni lehet, már, ha nem szakítja le más nő "férfivirágját"...
OberEnnsinnen
2019. július 25. 14:48
Teljesen másról szól(hat) ez a bolt/könyv, mint első látásra gondolnánk. "Mi a különbség a falrengető szeretkezés és a kóser szeretkezés között? A falrengető szeretkezés közben az Isten és anyád nevét kiáltozod A kóser szeretkezést követő nap reggelén is emlékszel kedvesed nevére A falrengető szeretkezés kizárólag mozdulatokból áll A kóser szeretkezés mozdulatai hosszantartó érzelmek kialakulásához vezetnek A falrengető szeretkezés nem más, mint a testrészek dörzsmasszírja A kóser szeretkezés szerelmeskedés A falrengető szeretkezés után a férfi megpróbálja felidézni előző esti partnerét A kóser szeretkezés arra ösztönzi a férfit, hogy arra kérje kedvesét, örökre viselje a nevét A falrengető szeretkezés után rögvest álomba merülünk A kóser szeretkezés után egymást átölelve alszunk el A falrengető szeretkezés teljesítmény A kóser szeretkezés esemény A falrengető szeretkezés a test gyönyöre A kóser szeretkezés a lélek gyönyöre" http://www.boldogsag.net/index.php?option=com_content&id=14746:koser-szex&Itemid=486
sagirdilsiz
2019. július 25. 14:29
may all your sex be kosher sex
ráadás-éve
2019. július 25. 14:04
"Shmuley Boteachnak" Ez valami román? "egyik sem ártalmas, sem a testre, sem a környezetre." Akkor zöldséges üzletet nyitott? Jól rátapintott a kisasszony a biznisz véknyájára. Csak mantraszerűen onanizálnia kell a spiritualitást, környezetvédelmet, élvezeteket és hogy ez családi hagyomány eredménye és máris megy az üzlet. Nem véletlenül Lilinek, vagy Lilitnek hívják az üzletét? Esetleg varázskristályokat és gömböket nem tart a kártyák mellett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!