Orbán Viktor találkozott a New York-i főrabbival

2015. szeptember 30. 20:50

Arthur Schneier New York-i főrabbival is találkozott Orbán Viktor az ENSZ székházában. A kormányfő köszönetet mondott a főrabbinak a Magyarország érdekében is végzett évtizedes munkájáért.

2015. szeptember 30. 20:50

Orbán Viktor miniszterelnök New Yorkban találkozott Arthur Schneierrel, a Park East zsinagóga főrabbijával, a Lelkiismeret Hívószava Alapítvány elnökével – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szerdán az MTI-t.

A kormányfő köszönetet mondott Arthur Schneiernek, a vallások közötti párbeszéd nemzetközileg elismert szószólójának a Magyarország érdekében is végzett évtizedes munkájáért.

A New York-i rabbi Magyarországon élte át a vészkorszakot.

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Területvédő
2015. október 01. 14:16
A Soros-fajtárs és a Soros-tanítvány találkozása
kukagyerek
2015. október 01. 08:37
"A kormányfő köszönetet mondott a főrabbinak a Magyarország érdekében is végzett évtizedes munkájáért." ...... Nesze neked, fidesz-birka!
3M..
2015. október 01. 07:05
Orbán Viktor, református. Miért egy számára oly idegen vallásban keresi a menedéket? Fölkereshetett volna, egy református papot. De esetében ilyenről még nem olvastam, ehhez hasonlót viszont rendszeresen, tucatszám. Szebb Jövőt!
Bihari Hunor
2015. október 01. 04:34
* Ahogyan Andrew Friedman, a Los Angeles-i ortodox zsidó kongregáció magyar-zsidó vezetője, - akit hallhattunk hazánk védelmében nyilatkozni, TILTAKOZNI és felháborodni amiatt, hogy az osztrák kancellár hazánk jogos határvédelmét a “náci gyilkosok” tetteihez hasonlította -, a NewYork-i is lehet becsületes magyar zsidó, - nemcsak ellenséges, vérszomjas, mint sokan mások. Ugyanúgy, mint az emigráltak többsége, Magyarországot szülőhazájának tekinti. Nem kell csőlátásúnak lenni, hanem mindenkit egyedileg megítélni, - és a tetteiket kell figyelembe venni. Sok kiváló, hazánkat szerető, tisztelő és gyarapító zsidó származású honfitársunk is volt, nemcsak Berelekohnok, Rosenfeldek, Agneshellerek, Georgespirók! *
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!