A szentatya látogatása miatt soha nem látott biztonsági intézkedések alá vonták Rúzsa Magdit

2023. április 23. 10:59

A nagy esemény előtt két nappal minden hangszert be kell vinni az Aréna területére, és április 29-én már csak egy kis kézitáskát vihetnek be az épületbe maguk a fellépők is.

2023. április 23. 10:59
null

Rúzsa Magdi hamarosan 11 ezer magyar fiatal előtt énekel majd Ferenc pápának. Most kiderült, hogy az énekesnőt és a többi fellépőt soha nem látott biztonsági intézkedések alá vonták – számolt be a Blikk.

Az egyházfő április 28. és 30. között lesz majd a magyar fővárosban, ahol találkozni fog Orbán Viktor miniszterelnökkel, Novák Katalin köztársasági elnökkel, valamint szentmisét is fog tartani a Kossuth-téren.

Ripost információi szerint a fellépőkkel már napokkal az esemény előtt közölték, hogy a színpadi technikát minél előbb a helyszínre kell szállítani. A műsort természetesen elpróbálják többször, az utolsó próba után és a nagy esemény előtt két nappal minden hangszert be kell vinni az Aréna területére, és április 29-én már csak egy kis

kézitáskát vihetnek be az épületbe maguk a fellépők is.

Természetesen a személyes holmikat is nagyon szigorúan ellenőrzik a belépéskor, a zsebeket ki kell üríteni. Az ellenőrzés hasonlítani fog a reptereken tapasztalt átvizsgálásra.

***

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ahura
2023. június 13. 16:47
...látja maga előtt Magdit két supressed AMT 1911 'Hardballer'-el a két kezében xD
avízazúr
2023. április 24. 08:44
Tóth Gabi hogy éli túl, hogy őt már semmilyen biztonsági intézkedés alá nem vonják?????
Szorgos Lajhár
2023. április 23. 19:48
Minden relatív. Még mindig inkább ez a mértéktelenül felkapott szülésznő, mint mondjuk Keresztes Ildikó.
Akitlosz
2023. április 23. 14:24
"Az egyházfő április 28. és 30. között lesz majd a magyar fővárosban, ahol találkozni fog Orbán Viktor miniszterelnökkel, Novák Katalin köztársasági elnökkel," Ezt így, ebben a sorrendben? Orbán csak egy szaros miniszterelnök, nem áll rangban az államfő felett, a protokoll szerint várnia kell a sorára. Elképeszető, hogy egy országban a miniszterelnök lehet a mindenben is döntő főatyaúristen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!