Stoltenberg beszélt a számokról: elképesztő összeggel támogatta eddig a NATO Ukrajnát

2023. április 19. 18:36

„Ukrajna támogatása morális kérdés” – fogalmazott a katonai szervezet főtitkára.

2023. április 19. 18:36
null

Jens Stoltenberg a Petr Pavel cseh államfővel szerdán Brüsszelben közösen tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy alapvető fontosságú a gazdasági, pénzügyi és politikai támogatás fenntartása Ukrajna számára. Közölte:

a NATO-tagországok ez idáig mintegy 750 milliárd euró értékben segítették a megtámadott ország önvédelmét.    

„Ukrajna támogatása morális kérdés. Amikor egy európai országot megtámad egy másik állam, akkor morális kötelesség támogatni a megtámadott országot, amellett, hogy a segítség saját biztonsági érdekünk is” – fogalmazott. A NATO-főtitkár arra hívta fel a figyelmet,

ha Putyin megnyeri a háborút, az a világot még veszélyesebb hellyé változtatja.

Az orosz elnöknek és minden tekintélyelvű vezetőnek tudnia kell, ha katonai erőszakot alkalmaznak, és azt tesznek, amit csak akarnak, az a világot veszélyesebbé és sebezhetővé teszi. 

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. április 20. 16:30
Mocskos szemét! Ukrajna megtámadását ti erőszakoltátok ki! Elmentek a bús p...ba! Remélem, hogy hamarosan vége lesz ennek a gyilkos műveletnek, melyet ti, okoztatok és ti gazdagodtok meg rajta! Filthy garbage! You forced the attack on Ukraine! They went to hell! I hope that this murderous operation, which you caused and you are getting rich from, will end soon!
LancelotDuLac
2023. április 20. 09:49
Ez a pénz kb 5%-a az amerikai hadsereg költségvetésének, sőt az Unió költségvetésének is csak néhány %-a. XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gyzoltan
2023. április 20. 08:30
"Stoltenberg beszélt a számokról: elképesztő összeggel támogatta eddig a NATO Ukrajnát" Itt a bizonyíték, hogy nem csak a beltenyészet degenerálhatja az embereket..!
njohn
2023. április 20. 06:03
A valodi Zelenszkij: https://www.bitchute.com/video/qctQcFB88lLp/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!