Kezdeményezték az Abortusz Világnapjának kitűzését

2016. október 13. 22:43

Az abortuszt pártoló szervezetek célja, hogy a terhességmegszakítás jobban bekerüljön a köztudatba, és az eljárás ne tűnjön annyira szörnyűnek, amennyire az.

2016. október 13. 22:43

Nemzetközi abortusz-lobbi szervezetek szerették volna szeptember 28-át a „Biztonságos Abortuszok Nemzetközi Napjává” kijelölni, annak érdekében, hogy az abortusz ne tűnjön olyan tragikus dolognak, mint ami valójában.

A bizarr ötletet, miszerint ünnepeljük meg leendő emberek szándékos elpusztítását, a CitizenGo csapata azonnal megtámadta, és arra kérte az ENSZ-t, hogy a közel 450 abortusz-párti szervezet együttes kérésének ne tegyen eleget.

A tiltakozáshoz világszerte közel 170.000 ember csatlakozott a világhálón keresztül. A világnap ötlete szerencsére végül nem került megvalósításra.

A CitizenGO.org aktív polgárok közössége, akik célul tűzték ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. Aki szeretne többet megtudni a CitizenGO-ról, kattintson ide vagy kövesse őket a Facebookon vagy Twitteren.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!