Közlemény a választásokról

2014. március 10. 11:42

Alaposan tájékozódva, lelkiismeretesen vizsgáljuk meg, hogy melyik pártra, egyéni jelöltre adjuk szavazatunkat. Politikai kampánynak nincs helye templomainkban.

2014. március 10. 11:42
Magyarországi Evangélikus Egyház

„Hálásak vagyunk a történelem Urának, hogy immár negyedévszázada szabadságban élhetünk hazánkban. Ennek egyik fontos ajándéka, hogy szabadon választhatjuk meg vezetőinket, akik befolyásolják hazánk, közösségeink, gyermekeink, unokáink jövőjét.

A Magyarországi Evangélikus Egyház Elnöksége bátorítja egyházunk népét, hogy mindenki felelősen éljen választói jogával. Alaposan tájékozódva, lelkiismeretesen vizsgáljuk meg, hogy melyik pártra, egyéni jelöltre adjuk szavazatunkat.

Politikai kampánynak nincs helye templomainkban. Isten ajándékozzon bölcsességet választott vezetőinknek, hogy a kapott hatalommal alázatosan szolgáljanak egész népünk javára!

»Isten áldd meg a magyart... mert tied az ország, a hatalom és a dicsőség.«

Erős vár a mi Istenünk! 

A Magyarországi Evangélikus Egyház elnöksége”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!