A nők elleni erőszak a médiában

2011. december 08. 18:23

Miért csupán a bulvársajtó foglalkozik egy olyan témával, mint a nők elleni erőszak? – erre keresi a választ a Média Műhely kerekasztal-beszélgetésén pénteken.

2011. december 08. 18:23

„Miért finnyás a magyar referenciasajtó? Miért hagyja, hogy csupán a bulvár foglalkozzon olyan témával, mint a nők elleni erőszak? Damu Roland ügyét miért nem tekintette kiindulópontnak a szeriőz sajtó ahhoz, hogy az erőszak társadalmi, jogi aspektusairól beszéljen?”

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ a Média Műhely következő kerekasztalbeszélgetésén.

Meghívott vendégek:

Spronz Júlia
jogvédő
Munk Veronika
újságíró, index
Zsolt Péter
médiaszociológus

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tündér_Lala
2011. december 13. 09:53
Halálosan unom a témát, miközben soha nem ütöttem meg nőt. Tessék mondani, a TV-ben naponta látható nők, akik pofon vágnak egy férfit, azok nem erőszakot követnek el ? Az nyugodtan mutogatható ? (Reklám: pofon, csak tegnap találkoztunk elösször. Részemről az volna a válasz: és utoljára.) Nem kell eltűrni se pro se kontra.
Faqtya ezredes
2011. december 11. 21:36
Egyelore szakmanyba gyilkoljak a noket. Oreget, fiatalt. Sot, ferfiakat is. Bar ez valamiert nem uti meg a ballib ingerkuszobet.
peninsulavaldes
2011. december 11. 21:32
Persze attól még ronda dolog..
Faqtya ezredes
2011. december 11. 19:31
Esztergomban tobb mint egy eve idorol idore nincs kozvilagitas. Az egesz orszag tatardulas utani romokban hever. Europa recseg-ropog. Nyakunkon a harmadik vilaghaboru. Es akkor idorol idore jon valami liberalis szuka, es elkezd visitani a semmirol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!