Benézett egy szarvas egy francia templomba

2017. május 24. 22:10

Egy gyönyörű szarvas betévedt egy francia templomba.

2017. május 24. 22:10

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fletonovics
2023. február 04. 14:48
"Mint a szarvas kívánkozik a folyóvizekre, úgy kívánkozik az én lelkem hozzád, oh Isten!" (Zsolt 42,2) "És elhagyta Sion leányát minden ő ékessége; fejedelmei olyanok lettek, mint a szarvasok, amelyek nem találnak eledelt, és erőtlenül futnak az üldöző előtt." (JSir 1,6) "Akkor ugrándoz, mint szarvas a sánta, és ujjong a néma nyelve, mert a pusztában víz fakad, és patakok a kietlenben" (Ézs 35,6) "A látogatás Egy fiatalember minden nap délben bekukkantott a templom ajtaján és pár másodperccel később már ment is tovább. Kockás inget és szakadt farmert viselt, mint a többi maga korabeli fiatal. Papírzacskóban hozta az ebédre szánt két zsömléjét. A plébános gyanakvóan kérdezte, hogy miért jött, mivel manapság már a templomban is lopnak. - Imádkozni jövök – válaszolta a férfi. - Imádkozni… Hogy tudsz ilyen gyorsan imádkozni? - Hát… mindennap benézek a templomba és annyit mondok: „Jézus, Józsi vagyok", aztán elmegyek. Rövid imádság, az igaz, de remélem, hogy az Úr meghallgat. Néhány nap múlva egy munkahelyi baleset következtében a fiatalembert fájdalmas törésekkel szállították kórházba. Többen voltak egy szobában. Érkezése teljesen átalakította az osztályt. Nemsokára az ő szobája lett a folyosó összes betegének találkozóhelye. Fiatalok és idősek ültek az ágya mellett és ő mindenkire rámosolygott, mindenkihez volt egy-egy kedves szava. A plébános is eljött meglátogatni és egy nővér kíséretében odament a fiatalember ágyához. - Azt mondták, hogy nagyon össze vagy törve, mégis vigaszt nyújtasz a többiek számára. Hogy vagy képes erre? - Annak az embernek köszönhetem ezt, aki minden nap délben eljön hozzám. Az ápolónő félbeszakította: - De hisz délben soha nem jön senki! - Ó, dehogyisnem. Mindennap eljön, benéz az ajtón és azt mondja: - Józsi, Jézus vagyok -, és elmegy." Bruno Ferrero
frivol824@gmail.com
2017. augusztus 31. 19:06
"Az erdőben meggyilkolják a vadászok, a templomban meg talán nem." Reméljük, hogy Semjén mester nem puskával megy imádkozni!
3M..
2017. július 24. 01:34
Jól jegyezzék meg ezt a képet. Hamarosan Franciaországban már nem lesznek temlomok. Csupán mecsetek, ahol lemészárolják majd ezt a tisztátalan állatot. Szebb Jövőt!
annamanna
2017. június 12. 11:01
A szarvas a Bibliában a vízhez, a gyors lábhoz és a szerelemhez kapcsolódik; ez az a három dolog, amit az ördög biztosan nélkülöz (mármint a Biblia szerint). Érdekes, és talán összefügg a fentivel, hogy a szarvas egyúttal az egyik legrégibb sátánszimbólum is. "Hasonlóképp a szarvas-patás megszólítására, köszöntésére szolgáló kézszimbólum, a köztudatban "metál villaként" vagy egyenesen a "szeret jeleként" ismert kézjelzés is. Azzal remélhetőleg nem mondok újdonságot, hogy szimbólum elterjesztése, első sorban a Tavistock Intézetféle zeneiparhoz, és Anton Sandor Levihez, a Sátán Egyházának alapítójához köthető, de persze ez esetben is egy ősi szimbólumról beszélünk. (...) vezető politikusokat is rendszeresen látunk ilyen kézszimbólummal. Sőt, nem kell sokáig kutakodni az interneten, hogy magáról a pápáról is találjunk olyan képet, amin az éppen a sátánnak szalutál." http://valamiamano.blogspot.hu/2013/01/okkult-es-satanista-szimbolumok-nyomaban.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik