Orbán Viktor audiencián találkozott Ferenc pápával

2016. augusztus 29. 12:51

A Róma melletti Frascatiban tartották a keresztény elkötelezettségű állami vezetők éves tanácskozását, amelyen Orbán Viktor is részt vett. A tanácskozás résztvevőinek vasárnap nyílt alkalmuk személyes találkozásra a Szentatyával, aki a magyar miniszterelnököt is fogadta.

2016. augusztus 29. 12:51

Orbán Viktor miniszterelnök a katolikus törvényhozók éves tanácskozásának keretében audiencián találkozott Ferenc pápával - tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a miniszterelnok.hu-t. A magyar kormányfő is részt vesz a legnagyobb, keresztény elkötelezettségű állami vezetőknek egyeztető fórumot biztosító törvényhozói értekezleten, amelyet idén is a Róma melletti Frascatiban rendeztek meg. A tanácskozás résztvevőinek vasárnap nyílt alkalmuk személyes találkozásra a Szentatyával – mondta a sajtófőnök. 

*

Fotó: Miniszterelnökség

Kapcsolódó cikkek

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiscsillag
2018. október 18. 00:34
Mindketten elkötelezett, megtért keresztények, nyilván megértették egymást. Itt nem az fontos, hogy ki katolikus, ki református.
Energetikus
2017. február 01. 16:09
ha már arra járt - a sponyol lépcsökön is bukfencezhetett volna ... - "az álkeresztény vénember" nem valami keresztény szeretetre vall !!!
Strassnoff Ignác
2017. február 01. 16:09
Remélhetőleg átnézték a zsebeit távozás előtt! Ott az a sok nemes és színesfém... Nagy a kísértés...
Energetikus
2017. február 01. 15:13
ez mire volt jó ? - hogy provokálja a környezetét ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik