Lenne egy kérdésem a pápa kritikusaihoz!

2016. augusztus 06. 11:43

A pápához leveleket írókhoz lenne nekem is egy nyílt kérdésem: vajon Jézus Krisztus mit szólna Ferenc pápa helyett a ma emberéhez??

2016. augusztus 06. 11:43
Böjte Csaba
777

„Divat lett kritikus hangvételű nyílt leveleket írni Ferenc pápának!! A pápához leveleket írókhoz lenne nekem is egy nyílt kérdésem: vajon Jézus Krisztus mit szólna Ferenc pápa helyett a ma emberéhez??

Antal atya Istenért, Egyházáért, és a pápáért is sokat szenvedett, a képen látható keze önmagáért beszél! Érdemes kinagyítani és elolvasni, hogy mekkora tisztelettel dedikálja a könyvét Ferenc pápának…..

Gondolkozzunk el, vajon egy jó keresztény mit tenne ma?? Mindinkább úgy gondolom, hogy nem csak két ezer évvel ezelőtt, de ma is megfeszítenék az emberek Jézus Krisztust őszinte tanításáért!! Szomorú szívvel, Csaba t.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 320 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szamossy dezső
2017. június 26. 19:28
Ferenc pápa megválasztását szívből üdvözölték a szabadkőművesek, akiket Ferenc nem egy elődje mint a kereszténység, különösen a katolicizmus ellenségeit azonosította. 2016-ban Ferenc átvette a nem titkoltan szabadkőműves kitüntetést, a Károly-díjat, és mint mondta: "Különösen hálás vagyok Marcel Philipp, Jürgen Linden, Martin Schulz, Jean-Claude Juncker és Donald Tusk úrnak kedves szavaikért." Magyarok közül ez a megtiszteltetés Horn Gyulának és Konrád Györgynek jutott. Ferenc egyenlőség jelet tett azon gyilkosok között, akik mellesleg keresztény vallásúak voltak és azok között, akik Allah nevében gyilkoltak. Ferenc nem buta.Hogy ellenpápa-e, azt csak később tudhatjuk meg biztosan.
tango47
2017. június 08. 22:05
Fontos lenne nem összekeverni valaki hitét az egyházával. Az előbbi a fontosabb - az utóbbiak nevében sok disznóság történt a történelem során. Most is ez történik, ha hagyjuk.
balbako_
2017. március 10. 19:17
Böjte atyának sok rendtársa halt meg a 150 év alatt a török migránsok itt,létekor.
Teknős
2016. december 26. 14:58
Talán fölemelné a szavát az üldözött és gyilkolt keresztények védelmében? Talán megpróbálná megtéríteni őket az igaz útra, hogy ők is a gyermekei legyenek? Játszhatunk így is, szét is oszthatjuk a vagyonunkat a szegények között. De talán a MI szegényeinkkel kellene kezdeni. Még valami: Jézus nem mondta a századosnak, hoogy tegye le a kardját és hagyja, hogy a barbárok lemészárolják a védtelen embereket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik