A bohóc Magyar Péter megeszi a Momentumot, ha addig egy rádió nem zavarja az internetet

2024. május 09. 09:45

Ez a komcsi besúgó által alapított Tisza párt még jobban megzavarta a baloldalon amúgy is meglévő katyvaszt.

2024. május 09. 09:45
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok

Fotó: Attila Kisbenedek/AFP

„Abban a világban, ahol Pulai Bandi 115 százalékra méri az összes politikai párt támogatottságát, nagy zavar lehet. És ezt a nagy zavart úgy hívják, hogy Magyar Péter. Azt nem tudom, meg nem is túlzottan érdekel, hogy maga Magyar meg a rajongói mennyire hiszik el azt a hazugságot, hogy ők alapvetően a Fidesztől is vesznek el szavazókat; ez itt és most irreleváns.

Ellenben az tény, hogy minden egyes kutatócég, legyen az kormánypárti bekötésű, vagy éppen elszállt balos, mérje éppen Gyurcsányékat kettessel vagy egyessel kezdődő számjeggyel, és tegyenek pont fordítva így Magyarral, egy dologban egészen biztosan megegyeznek: ez a komcsi besúgó által alapított Tisza párt még jobban megzavarta a baloldalon amúgy is meglévő katyvaszt, ellenben a kormánypártoktól senkit nem sikerült elcsábítaniuk.

Ezt is ajánljuk a témában

És én persze keresem abban a logikát, hogy miért jó továbbra is ezt hazudnia Magyaréknak, de nekik ugye van most elég bajuk, egyelőre olybá tűnik, hogy lassan a valósággal is elkezdenek hadakozni. Tudják, éppen a napokban kezdte el azt nyomatni Magyar, hogy a titkosszolgálat zavarja a mobilnetet a tüntetésein, és ehhez valami zavaros posztban képeket is mellékelt egy férfiről, akinél walkie-talkie és fényképezőgép volt. Persze itt és most fel lehet tenni a kérdést, hogy Magyar tényleg ennyire hülye, esetleg saját Messiás-komplexusának lett annyira foglya, hogy elhiszi, amit neki mondanak, vagy éppen valami más, de ettől még valami szenzációsan nevetséges ez az egész.

Most komolyan, de tényleg: van ember, aki elhiszi, hogy ezt valóban megtennék a szolgálatok? Ugyan már, bohóc, ugyan már.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­g­a­­z­­i n­i­m­­f­o­­m­á­n­i­á­­­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
gyaloggos
2024. május 10. 09:13
states-2! SZÁMOMRA az kérdés egyébiránt, hogy MAGYAR PÉTER ÖNKÉNT jelentkezett be erre a szerepre, vagy MEGKERESTÉK őt, tehát FELKÉRÉSRE vállalta?
orrban
2024. május 10. 02:14
Mikor vállalod már fel a szétrepesztett segged te fonnyadt fejű undorító fuvolás köcsög?:DDDDDDDDDDDDDDD
states-2
2024. május 09. 19:50
Komcsiknak sikerült még Makizajnál is nagyobb hülyét találni megváltónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!