Pislogni sem volt ideje – Budapesten kapták el a pakisztáni gyilkost

2024. április 05. 17:57

Egészen Portugáliából menekült Magyarországra.

2024. április 05. 17:57

Nyitókép: police.hu

 

A KR NNI Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Illegális Migráció Elleni Osztály munkatársainak a látókörébe került egy pakisztáni férfi, akivel kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy elkövetője lehet egy portugáliai életellenes bűncselekménynek – írta a police.hu.

Portugáliából menekült hazánkig

A nyomozók felvették a kapcsolatot a KR NNI Célkörözési Osztályával, amely az ENFAST hálózatán keresztül megkereste a portugál hatóságokat. Az egyeztetés alapján a gyanú beigazolódott. Kiderült, hogy a férfi Magyarországon álnevet használ, és Portugáliában minősített emberölés bűntette miatt keresik. Az NNI kezdeményezésére a portugál bíróság soron kívül európai elfogatóparancsot adott ki ellene.

A nemzetközi összefogásnak köszönhetően nem egészen három hét leforgása alatt a magyar fejvadászok meg is találták a körözött budapesti tartózkodási helyét. A férfit veszélyes bűnözőként tartották számon, így elfogására az NNI felkérte a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetés Támogató Osztályát. Az elfogásra 2024. március 22-én került sor.

A férfinak meglepődni sem volt ideje, olyan gyorsan kattant a kezén a bilincs, menekülésre esélyt sem adtak neki.

A férfit a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, kiadatásáról a későbbiekben döntenek.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­ö­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­­á­­n­y­o­­­k­­ ­­­v­­á­­r­­­n­­­a­k­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Fekvőrendőr
2024. április 07. 23:53
Gratulálunk az elfogáshoz! Ezek a trógerek miért járnak papucsban?
csapláros
2024. április 07. 11:06
Namond 2024. április 06. 04:20 ..."Egy 31 éves, pakisztáni férfit vettek őrizetbe Hajdúszoboszlón, aki egy tizenkét éves kislányt zaklatott az utcán. Milyen jó ha ilyenek jönnek ide "tanulni" magyar közpénzen."... 3 ezer 100 közül most akadt egy renitens. Őt rövid úton úgy basszák haza innen, mint macskát szarni. A többi 3 ezer 99 közül ugyanakkor csak akad majd pár 10 fő, aki nem itt akar nálunk letelepedni (bár az sem hátrány ebben a nagy orvos és szakember hiányban), hanem akik otthon segítik majd a Keleti Nyitásunk sikerét, hogy ne olyan kiszolgáltatottan lógjunk már a Nyugat csecsén...
Namond
2024. április 06. 04:20
https://www.atv.hu/belfold/20240405/google-forditoval-irta-hogy-menjen-vele-setalni-pakisztani-ferfi-zaklatott-egy-hajduszoboszloi-kislanyt Egy 31 éves, pakisztáni férfit vettek őrizetbe Hajdúszoboszlón, aki egy tizenkét éves kislányt zaklatott az utcán. A férfi először megszólította a lányt, aki egyértelmű jelét adta annak, hogy nem kíván beszélgetni. Ezután követni kezdte, közben pedig fogdosta is a kislányt. A lány ekkor határozottan ellökte a támadóját, majd haza menekült. Otthon elmondta, mi történt. A támadót - a debreceni egyetem hallgatóját - a kislány testvérei tartóztatták fel, majd adták át a rendőröknek. Milyen jó ha ilyenek jönnek ide "tanulni" magyar közpénzen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!