Megszólalt a Kövér

2024. április 10. 16:07

Ezúttal az Unióról mondta meg a tutit.

2024. április 10. 16:07
Juszt László
Juszt László
Facebook

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

„Megszólalt a Kövér. Márpedig ha ő megszólal, akkor szólva vagyon. Ezúttal az Unióról mondta meg a tutit. »A szerződésben meg kell jelennie annak az alapvetésnek, miszerint Európa keresztény gyökerei és kultúrája jelentik az európai integráció alapját,… rögzíteni kell az Európai Bizottság politikai és ideológiai semlegességét,…«

Most akkor melyiket a kettő közül?

»…valamint a demográfiai kihívás kezelésének és a családok támogatásának fontosságát.«

Csak halkan merem megjegyezni, hogy egy olyan ország vezető politikusának szájából ez kimondottan hülyén hangzik, ahonnan 2010 óta egy Miskolcnyi és egy Debrecennyi polgár emigrált.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2-2
2024. április 22. 23:35
🍓 ️ Bajszos pszichopata vén buzi fideszesek megszólaltak és szexet ak­ar­n­­­ak, ba­­sz­­d m­­eg ők­­­et 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Intruder
2024. április 18. 10:06
Büdös, teleszart jusztdisznó tele pofával röfög.
Palatin
2024. április 14. 18:20
Juszt megcsókolhatná Kövér László lábát, és akkor még csak az elsö lépést tette meg a helyes irányba.
pesszimista
2024. április 11. 22:27
Juszt azért nyüzsög ennyire, mert szeretné ha visszatérnének a hatalomba azok, akiknek jelenlegi gazdagságát köszönheti. Ők biztosítanák a jómód mellé a befolyást is. Ez pedig többek között, rengeteg vendégvadászatra való meghívást jelentene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!