Közgazdász a NatCon-botrányról: Itt egy egész hazugsághegy omlik össze, esik szét darabjaira (VIDEÓ)

2024. április 21. 19:04

Boros Imre szerint „az egész nyugati világ forrásban van”.

2024. április 21. 19:04

Nyitókép: Képernyőfotó

A Hír.FM e heti Háttérkép című műsorában Bayer Zsolt műsorvezető Boros Imre közgazdásszal a NatConon történtekről beszélgetett.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a békepárti és migrációellenes konferenciát kedden egy végzés alapján blokád alá vonta a belga rendőrség. Majd több órás tárgyalás után a belga bíróság hivatalosan is megsemmisítette a konferencia leállításáról szóló végzést, ami így szerdán folytatódhatott. Így

végül Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Mateusz Morawiecki volt lengyel kormányfő is felszólalhatott.

Ezt is ajánljuk a témában

A történtekre Boros Imre úgy reagált, hogy 

ez most egy iszonyú méretes lelepleződés. 

Itt egy egész hazugsághegy omlik le, esik szét darabjaira. Ez a hazugsághegy a liberális demokráciáról szólt. Ember által nem emészthető marhaságok gyülekezete töményen testesült meg” – sorolta. 

„Nincsenek reakció nélkül ezek a mocsokságok”

Bayer Zsolt itt felidézte, hogy voltak ennek már előjelei. „Milyen dolog volt az, hogy a hivatalban lévő amerikai elnököt, Donald Trumpot letiltotta a Twitter, ami ma már nincs, mert mióta Elon Musk megvette, azóta X. De milyen dolog az, hogy azért letiltotta az elnököt, mert nem tetszett neki, amit Trump írogatott” – mutatott rá a műsorvezető.

„Nyomjuk ezt, hogy mindent szabad mindenkinek, véleménynyilvánítás stb., mindaddig, amíg nem tetszik valami. Trump elnök úr pedig tömegével bocsátotta ki a nem tetszik-véleményeket. Valahol, valakik, akik ezt a brigádot vezénylik – tudod a véleményem –, a nemzetközi magánpénz urai azt mondták, hogy, na, most már elég. (...) Erre Elon Musk tett egy ajánlatot a megvételére – emlékeztetett.

Szerencsére most már van akció-reakció, ez engem mindenképpen feldob. 

Nincsenek reakció nélkül ezek a mocsokságok. Valószínűleg ennek (a brüsszeli botránynak - szerk.) is lesz folyománya. Itt-ott, ilyen-olyan országokban zajlik az ébredezés. (...) 

Ezt is ajánljuk a témában

„Az egész nyugati világ forrásban van”

„Úgy érzem, hogy az egész nyugati világ egyfajta forrásban van. Korábban egysíkúan balliberális irányú volt, és ebből kibeszélni veszélyes volt. Erre itt a magyar és lengyel példa, nem adják ide a pénzeket. »Mi ezt megtehetjük, mert mi vagyunk az uralkodó többség«-elven. 

Ezért is vagyok kíváncsi arra, hogy a politika merre felé kanyarodik, ha valóban megkérdezik a nagy többséget” 

– jelentette ki Boros Imre.

Az említett részek a beszélgetés legelején hangzanak el:

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­­ö­g­­ö­­s­­ ­l­­­á­­­n­­y­o­­­k­­ ­­­v­á­r­­n­­a­­k­­ ­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
lacika-985
2024. április 24. 19:53
Forrjon csak de főjön is meg a saját levében . Ne másokkal táplálja a tüzet .
Lajoss
2024. április 22. 13:57
Na,újra,Boros Imre elvtárs,az MNB egykori párttitkára,Fekete et.legendás seggnyalója, aki már kommunista korában is lopott,dézsmálta a jegybanki lakásépítési kasszát,de egy pártfigyelmeztetéssel megúszta. A VW-ügyben az országot ért károkozás mértéke a mai napig nem tisztázott…és ez osztja az észt,az ún.nemzeti oldalon.Szégyen,az a minimum.🤮
iimre
2024. április 22. 12:20
"leho52 április 22. 09:23 Csak az történt a fidesszel Brüsszelben,amit ők nap-mint-nap megtesznek Magyarországon. Az igazságtalanság,csak akkor felháborító,ha velük történik." Mondanál akkor 1-2 konkrét példát is, ugye, kedves barátom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!