Hogy lehet egy magát értelmiséginek tartó író ennyire bunkó és megkeseredett, mint Péterfy Gergely?

2024. április 21. 09:15

Fenét hisz ő a szólásszabadságban!

2024. április 21. 09:15
Szilvay Gergely
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Hogy lehet egy magát – gondolom – értelmiséginek tartó író ennyire bunkó és megkeseredett, valamint irracionális, mint Péterfy Gergely? Fenét hisz ő a szólásszabadságban! Láthatóan belelovallta magát a paranoid Orbán-gyűlöletbe. A 444 egyébként, mint tegnap írtam, tévedett. A konferencia mai napja zavartalanul lement, miután a belga kormányfő és sokan mások is tiltakoztak a brüsszeli polgármester lépése kapcsán, s kiderült, az alkotmányellenes volt. Orbán Viktor is felszólalt a mai napon a National Conservatism konferencián.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ungváry Zsolt

Mandiner

Idézőjel

Most megint minket figyel a világ, és kénytelen valamiképpen viszonyulni a helyzethez. Orbán vagy hős, vagy ellenség – de mindenképpen egy pólus, egy alternatíva.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­­ö­g­­ö­­s­ ­­l­­á­­n­­y­­o­­k­­­ ­­­v­­á­r­­­n­a­­k­­­ ­­­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
ujujuj
2024. április 22. 16:11
Az a jó, ha ennyire megkeseredett. Azt, hogy bunkó, eddig is tudtuk, hiszen liberális. És egy liberális minél elkeseredettebb közéleti kérdések miatt, annál biztosabb, hogy jó dolgok történnek az országban. Szeretném, ha péterfy a jövőben még szomorúbb lenne.
Gullwing
2024. április 22. 13:27 Szerkesztve
Ez a péterfy egy senki, egy semmi. Ha nem vergődnek a politika színpadán éhen halna, mert senki nem venné a firkálmányait... Tipikus értéktelen, értelmetlen ballibcsi kreálmány.
ipolypart2
2024. április 22. 12:18 Szerkesztve
Amikor, egy Péterfy vagy két eff?-szerű embert látok, akkor elgondokozom hogy a "nagy" emberek leszármazottai milyen silányak. Neki is Áprily Lajos, Jékely Zoltán, Jancsó Adrienn, Péterffy László voltak az elődei. A tehetség nem biztos, hogy öröklődik, de a "kiváltságos tudat" igen. Ez meg megtöri az embert. Aztán a művészemberek csemetéi csak művészek lehetnek, ha nem is tudnak írni, nincs is hangjuk (Bori huga), akkor keszernek valamit a papírra és képzőművészek lesznek. Aztán az nem az ő hibájuk, ha senki sem kíváncsi rájuk, hanem a műveletlen bugrisoké, akiket magyaroknak hívnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!