Százmillió forintos autóritkaság égett egy budapesti mélygarázsban (VIDEÓ)

2024. január 13. 22:01

Az épületben lakókat a tűz miatt ki kellett menekíteni.

2024. január 13. 22:01

Szándékosan gyújtottak fel két autót csütörtök hajnalban Budapesten, egy VII. kerületi mélygarázsban. Az egyik jármű egy igazi ritkaság, melynek értéke legalább 100 millió forint. A társasházból 20 embert menekítettek ki a tűzoltók, személyi sérülés nem történt. A társasházban hajnali 2 után ébredtek a sípoló tűzriasztó hangjára. Az épületben hatalmas füst gomolygott, a lakók már a lépcsőn is nehezen találtak le – számolt be az esetről a Tények.

A tűzoltók kiérkezésekor már mindkét autó lángolt. 

A tűz továbbterjedését vízsugárral fékezték meg, emellett egy garázsajtót is felfeszítettek, hogy ki tudjanak szabadítani egy embert – mondta el a műsor stábjának Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. 

A gyújtogatót jelenleg is keresik. A rendőrség közveszély okozása miatt indított nyomozást  ismeretlen tettes ellen – hangzott el az összeállításban.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2024. január 14. 19:02
Melyik fideszes ficsúré volt?
rugbista
2024. január 14. 11:11
Nem jó hír. Ébredezik az alvilág. Tuti, hogy itt tartozásról van szó, nem is kevésről.
auditorium
2024. január 14. 10:52
A luxuskocsi tulajdonsával lehet kezdeni a nyomozást, mert aki 1OO milliós kocsikat megengedhet magának az nem napi 8 órás beosztottként vette és tárolja a mélygarázsban. Könnyer érkező pénzt könnyű felesleges luxusra költeni. Ezek a hajnali tűzesetek a maffia tipikus bosszúja leszámolásként. Sajnos már Mo-on is történnek hasonló esetek.
toro
2024. január 14. 10:15
Biztos átépítették akkumulátoros hajtásra.... az meg szeret tűzbe jönni....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!