Kifosztottak egy ittas férfit, összeverekedtek a zsákmányon, aztán kirabolták egymást is

2024. január 15. 10:44

Nem segített a betyárbecsület.

2024. január 15. 10:44
null

Az ügyészségi közlemény szerint a vádlottak 2023 szeptemberében Kaposvár belvárosában tartózkodtak, amikor felfigyeltek arra, hogy az erősen ittas férfi több nőnek is nagyobb címletű papírpénzt ad. Az egyik elkövető a férfihoz lépett, lekötötte a figyelmét, míg társa észrevétlenül elvette a táskáját, amiben a pénztárcáját is tartotta. Közben a harmadik férfi figyeléssel biztosította a sértett kifosztását.

A bűncselekmény elkövetése után ketten közösen hagyták el a helyszínt, és egyikük lakóhelye felé indultak. Útközben kiderült, hogy a fiatalabbik vádlott nem akar osztozni a zsákmányon, ezért felszólította a sértett táskáját cipelő társát, hogy adja át a megszerzett pénztárcát. A férfi erre nem volt hajlandó és a táskát magához szorította, mire a társa nagy erővel pofon ütötte, amitől az megijedt és végül átadta a zsákmányt.

A kaposvári nyomozók azonban rövid időn belül elfogták az elkövetőket, akik mindhárman letartóztatásba kerültek az eljárás során. 

A nyitókép illusztráció. Fotó: Boris Roessler / DPA / AFP

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pernahajder
2024. január 15. 13:42
Simicska elvette, Orbán pofánverte, Lölőke meg most is csak kamillázott. Lényeg: 3 fidkánnyal kevesebb szaladgál jelenleg.
Nehidd El
2024. január 15. 13:03
Ahogy a moslékellenzék tagjai marakodnak a guruló dollárokon. Egyikük mindenféle politikai performansszal elkápráztatja a Donor figyelmét, a másik közben utalja tovább az összeget a DatAdatnak.
zakar zoltán béla
2024. január 15. 12:11
körkörös kórkoros
22-es csapdája
2024. január 15. 12:05
Kirabolni EGYMÁST kölcsönösséget feltételez. A cikkben csak a fiatalabb rabló rabolta ki az idősebbet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!