Felgyújtották Siófokon a betlehemet

2024. január 05. 14:46

A tettest elfogták.

2024. január 05. 14:46
null

Csütörtök éjszaka egy férfi szándékosan rongált és gyújtogatott Siófok belvárosában, ezzel lényegében tönkretéve a betlehemet – írja a Siófoki Élet. Az elkövető előbb megrongált egy szalmabálát egy faépületben, majd húzni kezdte azt a buszpályaudvar irányába.

A tűzoltóság és a rendőrség gyorsan reagált. A rendőrség azonnal elfogta a tettest, aki a helyszíni kamerák által rögzített bizonyítékok alapján került a hatóságok látóterébe.

Az elkövetőt azonosították, egy büntetett előéletű és jelenleg is eljárások alatt álló hajléktalan férfiról van szó. A Siófoki Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

 

Nyitókép: Dr. Lengyel Róbert – Facebook

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vinetu-2
2024. január 06. 13:54
Az évi 150-200 milliárd(!) közpénzbe fájó közszolgálati médiafelületek ingerküszöbét a hír át se lépte. (Szemben azzal, hogy a kulalalumpuri állatkertben a kispanda tyúkszemére lépett egy lajhár.) Hányszor dobáljuk még be a kétharmadunkat az urnákba ahhoz, hogy minimális védelmet kapjunk identitásunk megőrzéséhez? He? Én ezt is tudom: ha sürgősen nem kerül fölénk az államhatalom és jogállam részéről radikális védernyő – többé soha. ÉBRESZTŐ!
vinetu-2
2024. január 06. 13:54
Csak az erős idegzetűek gondolják meg, hogy mi lenne, ha itt egy köztéri „menóra installáció” felgyújtódna? Én tudom. Fél óra múlva az EU kihirdetné az ostromállapotot, egy óra múlva itt is lennének a baráti nátó „felszabadító” csapatai, másfél óra múlva maga az amerikai nagykövet asszony indítaná a magyar keresztényekkel megpakolt transzportokat ausvicc felé, ahol alex soros lenne a soros begyújtani a gázkamrákat az endzsíók hétpróbás, szakavatott és független kazánfűtőinek hathatós segítségével. Tényleg megvárjuk, hogy ez legyen a sorsunk? Nagyon úgy tűnik, hogy igen, hiszen két nap alatt szánalmasan és vészjóslóan kevés, mindössze 51 komment bírt összejönni ennek a vérlázító cselekedetnek a kapcsán. És a keresztény egyházaink merrefele sunnyognak szokásuk szerint?
alexandrosz-2
2024. január 05. 22:21
A nevèt, nemzetisegét, vallásàt nem ismerhetjük meg. Neki jogai vannak. A betlehemnek meg szegénynek nem volt joga megmaradni, a készitőit is pofán szarja a zsidókeresztény álnemzeti hatalom. Pont, ahogy szokta.
Párhuzamos különvélemény
2024. január 05. 21:11
Elég ebből!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!