Orbán Viktor bölcselkedéseinek nagy része egy harmadosztályú focicsapat öltözőjében is elhangozhatna

2023. december 30. 16:49

Szent István intelmei Imre herceghez nagy bestseller lett, ma is idézik, de lassan már ezeréves, és mintha Orbán Viktor is úgy érezné, hogy eljárt felette az idő.

2023. december 30. 16:49
Lengyel Tibor
Lengyel Tibor
HVG

„A miniszterelnök az idén is egymás után adta hazafiaskodó életvezetési tanácsait, amelyeket hívei mint a mannát fogyasztanak.

Elég négy-öt jól megválasztott szó, még az se kell, hogy összeolvasva értelmük legyen, de ha köztük van, hogy »magyar« vagy »nemzet«, esetleg »erő«, akkor működik. Ez a nemzeti konzervatív, lelkesítő bölcsességek receptje.

Valaha többre volt szükség a sikerhez. Szent István intelmei Imre herceghez nagy bestseller lett, ma is idézik, de lassan már ezeréves, és mintha Orbán Viktor is úgy érezné, hogy eljárt felette az idő. Talán még az is eszébe jutott, hogy tud ő jobbakat is, ha erkölcsi, életvezetési és kormányzati tanácsokról, bölcsességekről van szó.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Shutterstock

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2023. december 31. 20:59
És akkor a húgyos Fletot hova sorolod. Megye 3osztály!?
Korrupt Kornél
2023. december 31. 14:29
te fasz, azt sem tudod ki volt Istvánkirály!
catalina11
2023. december 31. 14:24
Orbán Viktor bölcselkedéseinek nagy része egy harmadosztályú focicsapat öltözőjében is elhangozhatna" szól Lengyel elvtárs a BLASZ III. utolsó helyezett csapatából...
anonymtalan2
2023. december 31. 13:54
Az ebben a legszebb, hogy ti még ennyire sem vagytok képesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!