Kétarcúság

2023. december 06. 12:22

Orbán Viktor mára gyakorlatilag átvette KGBéla elárvult helyét, ő az orosz befolyásoló ügynök közjogilag felturbózott verziója, aki hatalmas szuverén, csak az a baj, hogy ezt ő cirillbetűvel írja.

2023. december 06. 12:22
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Népszava

„A jelen kémelhárítóira vagy a jövő történészeire vár a nagy feladat, hogy megfejtsék mivel magyarázható az orbáni hatalom kétarcúsága.

A politikai vezetést egy személyben megtestesítő magyar miniszterelnök, Orbán Viktor mára gyakorlatilag átvette KGBéla elárvult helyét, ő az orosz befolyásoló ügynök közjogilag felturbózott verziója, aki hatalmas szuverén, csak az a baj, hogy ezt ő cirillbetűvel írja.

Szóval 30 évvel a szovjet csapatok távozása után eljutottunk oda, hogy a magyar miniszterelnök ott lobbizik az orosz érdekeknek, 

ahol csak tud, a kézivezérelt állami és párt médiájából szünet nélkül ömlik az orosz háborús birodalmi propaganda. Míg anno Kádár azzal mert dicsekedni, hogy ha Moszkvában esik, akkor Budapesten nem kell kinyitni az esernyőt, Orbán azért imádkozik, hogy odaát essen, mivel abból neki is pottyan valami – megveszi neki az RTL-t a Roszatom – Szijjártó Péter meg menten repülőre száll, hogy cicanacis futószelfit készíthessen magáról a frissen behavazott Vörös Téren.”

Nyitókép: Kovács Béla, MTI/Kovács Tamás

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. december 07. 17:17
A családodra spricceld a gennyedet, zotyó...
sinistra-4
2023. december 07. 12:12
Ha egy zsidó hülye, akkor az nagyon hülye. FaBatkát sem érsz kis gyüzsi. :-)
cicologus
2023. december 07. 10:45
Dilis
ferenc9-2
2023. december 07. 08:05
...ez tényleg ennyire idióta? (valószínűleg nem, csak durrantani akart egy nagyot,...de kinek?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!