Harminc évvel ezelőtt ezen a napon, a késő délutáni órákban hunyt el az ezer sebből vérző magyar rendszerváltás miniszterelnöke, Antall József

2023. december 12. 11:51

Tisztességéhez nem férhet kétség.

2023. december 12. 11:51
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Vannak, akiknek a megszakított Kacsamesék ugrik be, nekem a reménytelen küzdelem a Mádl-Vékás: Nemzetközi Magánjog tankönyvvel. 

Harminc évvel ezelőtt ezen a napon, a késő délutáni órákban hunyt el az ezer sebből vérző magyar rendszerváltás miniszterelnöke, Antall József.

Tisztességéhez nem férhet kétség.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kónya Imre

Vendégszerző

Idézőjel

Amikor Göncz szombat délután beviszi a kórházba a kitüntetést, homlokon csókolja az ágyában fekvő miniszterelnököt. Szemtanúk szerint Antall arca ettől a csóktól megvonaglik.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2023. december 12. 23:33
A Blokád kiváló film. Antal egy hős volt, intelligens és óriási hazafi.
2023. december 12. 22:57 Szerkesztve
Ambivalens vagyok - idegesített a monoton fahangja, nem tetszett az, ahogy finomkodik Gönczcel, kamarillázott Csurka kirakásával, és meghaladott volt a vélt úriemberség a bénító kölcsön-visszafizetéssel, és nem tetszettek a MDF köré odazsizsegő VOR konfekciós neofita "megtértek". A "tetszettek volna forradalmat csinálni" kifejezetten cinikus megjegyzése volt - de elhiszem, hogy neveltetése és elvei ezt engedték meg neki, és ezeket becsülettel megtartotta. A vezető, megtartó és éltető Úristen adjon neki nyugodalmat, bocsássuk meg a tévedéseit, és kérjük az Urat, hogy ő is bocsássa meg a mi türelmetlenségünket, és tartsa meg országunkat.
Ad majorem Dei gloriam
2023. december 12. 20:18
Pont annyira siratom, mint Nagy Imrét. Semennyire.
bölcsuhú
2023. december 12. 18:08
Láthatóan a sok egykori madöfös védi itt is a védhetetlent, ahogy művelték is mindvégig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!