Gyurcsány Ferenc megszakértette, miért „pocsék üzlet” az akkumulátorgyárak építése (VIDEÓ)

2023. december 05. 11:20

A DK-vezér szerint „nem erre kell tenni a jövőnket”.

2023. december 05. 11:20
null

Gyurcsány Ferenc legújabb Facebook-videójában az akkumulátorgyárak építéséről beszélt és elmondta, miért is „utáljuk” ezeket. A DK-vezér szerint nincsen semmink hozzá.

„Miénk a technológia? Tudjuk, hogyan kell csinálni? Nem a miénk a technológia. Van áramunk? Nincs áramunk. Van elegendő víz? Nincs” – sorolta Gyurcsány Ferenc, majd hozzátette: ráadásul vendégmunkások jönnek, mert munkásaink sincsenek. Ezek a vendégmunkások hazaküldik a pénzt, tehát nem is itt költik el, nem lesz abból adóbevétel.

„Na, hát ennél pocsékabb üzlet nincs a Földön” – zárta bejegyzését a DK-vezér.

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes videót itt nézheti meg:

Kapcsolódó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2023. december 07. 22:33
Ez a sok kretén minden sikersztorit megpróbál kifúrni..
Palatin
2023. december 06. 12:38
Zürös, válságos idöszakokban kemény, nemzeti kormányra van szükség, amelyik az ország érdekeit következetesen, minden eszközzel védi. Még akkor is, ha ez a kormány akár enyhe diktatórikus vonásokat mutat. Nincs mese, ha bajok vannak ilyen kormány kell Minthogy Magyarország fekvése, a magyarság története, Nyugat-Európához való viszonyunk ellentmondásossága, - értve ezalatt, hogy nem bízhatunk meg bennük -, egy krónikus válsághelyzethez hasonló szituációba kényszerít bennünket, nekünk mindig, - azaz örökké -, olyan kormányra van szükségünk mint a mai Fidesz-kormány Nem szabad kisérletezgethetünk semmiféle balos beütésü kormányokkal, akik megvesztegethetök és akár üres igéretekért, vagy a politikusok személyes érdekeikért kalandos konstrukciókba keverhetik bele országunkat, amiböl aztán nem lehet megszabadulni. Tehát nálunk a GYURCSÁNY VÁGÁSÚ link, léha, áruló, megbízhatatlan politikai hatalom mint kormányzó erö egész egyszerüen NEMZET-STRATÉGIAI OKOK MIATT SEM LEHET EGY OPCIÓ
jooeee
2023. december 05. 21:38
Inkább szeszfőzdéket kellene üzemeltetni szerinte és nem akkumulátorgyárakat.
jostothu
2023. december 05. 18:53
Te szőlészethez sem értesz, dilettáns barom. Akkor mihez? Kiszséghez? Nem. Az intrikához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!