Beszorult egy gyermek egy '56-os emlékmű oszlopai közé, a Katasztrófavédelem munkatársai mentették ki (VIDEÓ)

2023. november 04. 20:19

A kétségbeesett fiút az egyik oszlop tetejére mászva kötéllel mentették meg.

2023. november 04. 20:19

2023. november 4-én Budapesten, a XIV. kerületben, az Ötvenhatosok terén az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc központi emlékművének szűk oszlopai között tévedt el kisfiú, akit a tűzoltók mentőkötél segítségével szabadították ki. 

A felvételen látszik, hogy több tűzoltó is segített az oszlopok közé ragadt gyereken. Először megpróbálták feltérképezni, hogy melyik irányból mehetett be a kétségbeesett fiú, aztán az oszlop tetejére mászva kötéllel húzták fel, ezzel kiszabadítva a rövid fogságból.

Itt tekinthetik meg a videót, melyet a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság készített:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. november 06. 12:35
Mindig azt hittem, hogy a "mű" a "kenyeret ad a szovjet katona az éhező budapesti gyermeknek" mélyenszántóan magasröptű humanizmusát szimbólázza... (Kettőt is! Volt kisfiúval és kislánnyal is fénykép.) Hááát... Tévedtem...
altercat1
2023. november 06. 12:16
Ki volt az a hülyebarom állat, aki ezt a szart kiagyalta és megcsinálta?
fekete-hunyor
2023. november 06. 04:57
Amikor séta közben a kis unokám beszaladt ezek közé a vasak közé, én is nagyon megijedtem! Bontsák le minél előbb! Látványnak is hányinger. Tudom, ez volt a célja a Medgyesinek.
Bell & Sebastian
2023. november 05. 12:06
Kozmosz! Ha neked tetszik a corten acél felület, tőlem bámulhatod napestig. Gyurcsány kondája szokott vele szelfizni, mint '56 egyetlen hiteles örökösei. Kéredzkedj közéjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!