A baloldal ismét bizonyította, hogy csak balhézni és rongálni tud emlékezés helyett

2023. október 23. 20:47

A kormánypártok méltósággal ünnepelték az 56-os forradalom és szabadságharc évfordulóját.

2023. október 23. 20:47
null
Hollik István
Hollik István
Facebook

„A mai nap rövid összegzése: a kormánypártok méltósággal ünnepelték az 56-os forradalom és szabadságharc évfordulóját. A baloldal viszont ismét bizonyította, hogy csak balhézni és rongálni tud emlékezés helyett.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 29. 17:21
Hatalmas méltóság volt a kordonok mögött.. Bástya et.fél…ez jó jel…😉
Osztap_Bender
2023. október 24. 17:29
„A mai nap rövid összegzése: a kormánypártok méltósággal ünnepelték az 56-os forradalom és szabadságharc évfordulóját. A baloldal viszont ismét bizonyította, hogy csak balhézni és rongálni tud emlékezés helyett.” Bele kell rondítanom ebbe. Szeretném tudni kikre és mire kell emlékeznünk! Emlékezzünk tisztelettel olyan megtörtént dolgokra, olyan személyekre amikről és akikről az emlékezőknek fogalma sincsen? Vagy azt gondolják hogy az iskolában a valóságot tanulták, a médiában a valóságot hallották, látták? A sok emlékezőnek fogalma sincs arról, mi is történt akkor, minek a következményeként, kik mit akartak elérni, forradalom volt vagy szabadságharc, fehér vagy vörös terror? Kik voltak az annyit emlegetett "pesti srácok", bűnöző gyilkosok, lelkes, új Magyarországot akaró fiatalok, zsebesek, kurvák, stricik, haramiák akik kezébe fegyver került? Csönd van a lényegről "elvtársak"! Kik voltak a "szabadságharc" vezetői, mártírjai, kik az árulói, kik a hősök, kik a gyilkosok? No halljuk!
bodrigyuri
2023. október 24. 08:11
Putyika! A zsidesz hol ünnepelt méltósággal? A kordon Veszprém-alsón nem méltóság. Pohárdanit kiállítani 30 fő elé sem az. A malac putyinszagú.
blackorion93
2023. október 24. 07:43
"Méltóságban" kordonok mögött, sajtót kizárva, nem regisztráltakat kizárva, szabadság fogalmát szembeköpve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!