Sztálin-fotót ragasztottak Szijjártó Péter házának kapujára

2023. szeptember 06. 19:11

A miniszter kapujára kihelyezett plakáton egy idézet is olvasható.

2023. szeptember 06. 19:11

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter dunakeszi-i házának kapujára egy Sztálint ábrázoló plakátot függesztettek ki. Az esetről egy Facebookra feltöltött fotóból értesültünk. 

A miniszter kapujára kihelyezett plakáton Sztálin mellett egy idézet is olvasható: 

„Mi a béke mellett vagyunk és a béke ügyét védjük! J. V. Sztálin”

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2023. szeptember 08. 08:40
Gondolom a fosbuk letiltotta a beírást...
KBA98
2023. szeptember 07. 16:40
Szemét momentumos népség, akinek halvány lövése sincs a sztálini időkről!
robogo72
2023. szeptember 07. 11:52
A kommunistákkal az a baj, hogy sosem magukkal foglakoznak, hanem világot akarják úgy átformálni, hogy a komfortjukat megtalálják. Sikertelenek a normálisokhoz képest, ettől szenvednek, ezért a komplexusaik megoldásaként mást is le akarnak húzni a saját szintjükre. Így képzelik el az egyenlőséget, mivel fejlődni képtelenek. Amíg bárkit is látnak, aki előrébb van, addig nincs nyugtuk. Főleg a pénzről van szó, de nem csak arról...
Squalline
2023. szeptember 07. 10:19
Nem ertem a moslekos trollokat. Tapsolnak a szeder esteknek a nagykovetsegen, imadjak a moszkvairol washingtonira cserelt gazdijaikat. Hat az indianok elete mar nem szamit??? Amugy a bekerol mit is mondott Martin Luther King? John Lennon? Vagy Terez anya? Folytassam? De mivel Sztalin elvtars is mondott valamit rola, igy inkabb legyen haboru!!!! Fegyverbe!!!! Atomot Hirosimara! Indian vert akarunk inni a buzi partfotitkarok kifutofiujanak szeder estejen! Legyen haboru yeeeee!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!