Toroczkai kivégeztetné vagy munkatáborba záratná a többszörös visszaeső bűnözőket

2023. augusztus 30. 13:58

A Mi Hazánk elnöke szerint ezeket az embereket örökre ki kell vonni a társadalomból a tisztességes emberek védelme érdekében.

2023. augusztus 30. 13:58

Toroczkai László az ATV Egyenes beszéd című műsorában a Mi Hazánk másnapi tüntetéséről beszélt, amelyen a – megfogalmazásuk szerint – „cigánybűnözés” ellen tiltakoztak. A pártelnök elmondta, hogy a többszörös visszaeső bűnözőket örökre ki akarják vonni a társadalomból, hogy „ez most halálbüntetést jelent vagy élethosszig tartó bezártságot valahol, mondjuk egy önfenntartó börtönben munkatáborban, teljesen mindegy, a társadalomból kell őket kivonni a tisztességes emberek védelmében” – fogalmazott.

Toroczkai azt is elárulta, „természetesen” megint kapott halálos fenyegetéseket, de már meg sem lepődik ezen, minden ilyen tüntetés előtt szokott.

 

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

@toroczkai.laszlo Örökre ki kell vonni a társadalomból a rendszeresen visszaeső, erőszakos bűnözőket! #bűnözés #rendszerváltás #fidesz #balliberálisok #kormányváltas #mihazank #magyarorszag #fyp ♬ Kgf Beat - Nkdaddy

 

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SimplyRed
2023. augusztus 30. 20:35
Én azt mondom ne szégyelljük azt kimondani, hogy legyen szó jobbos vagy balos szavazókról egy közös van bennünk a cigányt mind rühelljük. Ugyan kevés a valószínűsége annak, amit Toroczkai javasol, de igény az lenne rá.
bagira002
2023. augusztus 30. 19:26
Pol Pot megyében ,,Augusztus 31-i hatállyal lemondott posztjáról Róth Márton, a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatalt vezető főispán. A Magyar Közlöny kedden megjelent számából kiderült, hogy Róth Márton, a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatalt vezető főispán lemondott, megbízatása augusztus 31-i hatállyal szűnik meg. Amint arról korábban az Index is beszámolt, tavaly novemberben, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára nevezte ki Orbán Viktor Róth Mártont főispánná. Mindez azt jelenti, hogy Róth Márton még egy évet sem töltött el posztján. Az a Magyar Közlönyből nem derült ki, hogy mivel indokolta lemondását.
Julismama
2023. augusztus 30. 19:09
A Deák, a Deákné.........meg a vászon.............
olajfa-0
2023. augusztus 30. 17:29
Toroczkai (azelőtt Tóth) szeretne intézkedni, hiszen 56 után állítólag vérbíró volt a felmenője. Jobb lenne, ha hallgatna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!