Drámai pillanatok az M1-esen: elszabadult kerék repült az autók között (VIDEÓ)

2023. augusztus 29. 16:44

Nem az első eset, és történt már emiatt halálos baleset is hazánkban.

2023. augusztus 29. 16:44

A YouTube-on terjed a videó, amin az látható, ahogy egy elszabadult kerék okozott drámai pillanatokat az M1-es autópályán. Szerencsére a két oldalt elválasztó sövény megfogta a kereket.

A videó feltöltője megjegyezte, az eset a zsámbéki pihenő előtt történt nem sokkal. Hozzátették: sajnos, nem az első eset, és történt már emiatt halálos baleset is hazánkban.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse2.0
2023. augusztus 31. 00:07
Vagy 35 éve történt, a Nagytétényin este megyek hazafele és valami megvillan velem szemben az úton... A családot rögtön átpakoltam az egyik sarokba és azonnal a másik sarokba kormány mozdulatokkal. A mögöttem lévő szívta meg.... elszabadult kerék. Megállok és jön nekem, mi a k... anyámé' kerültem ki, most neki van kára miattam... Aztán jön a kerék tulajdonosa, azt szidja. Pár keresetlen mondat után kiderül, szomszédok. Ott is hagytam őket.
need-info
2023. augusztus 29. 18:48
A második felvételnél a szembejövő kaminonosnak óriási szerencséje volt, mert pont a fülke magasságában jött a gumi, csak egy hajszállal később ért oda, ez mentette meg.
iimre
2023. augusztus 29. 18:17
Amikor már a földön van, akkor látható, hogy ez nem egy személyautó kereke. Gondolom majd jön Maki szaki, és elmondja a tapasztalatait…
Szerintem
2023. augusztus 29. 18:01
Hogy szabadulhat el egy kerék. Ha lelazulnak a csavarok, az egyértelműen érezhető, mert üt. Ki az a hülye, aki arra nem áll meg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!