Mi folyik Budapesten?

2023. július 24. 20:42

Karácsonynak 24-ben mennie kell!

2023. július 24. 20:42
null
Pálfalvi Milán
Pálfalvi Milán
Facebook

„MI FOLYIK BUDAPESTEN?

Az egykor fejlődő főváros mára a csőd szélén tántorog.

Karácsony Gergely főpolgármester még a számára fontos klímacélokat sem képes saját erőből teljesíteni.

Ehhez nem voltak elegendőek a gazos méhlegelők, a megörökölt kétszázmilliárdos megtakarítás, a BKV-jegyárak megemelése és még csak a növekvő adóbevételek sem.

A város pedig nem fejlődik, nem működik, hanem halmozza az adósságokat és a csőd szélén tántorog, míg bele nem dől a maga által mélyített szakadékba.

A rendszert a Budapestért dolgozó emberek mindennapi felelősségvállalása tartja életben, a városvezetés káros ténykedése ellenében. 

Jogos a kérdés, hogy hova tűntek a fővárosi százmilliárdok. A városvezető politikusok hanyag gazdálkodása miatt a szemünk előtt párolognak el a közösen megtermelt javaink.

Arra a kérdésre kell választ adnunk: 
Akarunk-e stabilan működő és újra fejlődő Budapestet?

A negatív spirál csak egy módon állítható meg és fordítható vissza. A megoldás pedig egyre több ember számára egyértelmű.

A »teljesítmény« láttán tárgyilagosan kijelenthető, hogy Budapest nem bír ki újabb öt évet a lejtőn, ezért egy dolog már biztos:
Karácsonynak 24-ben mennie kell!”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Getty Images

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. július 25. 10:15
Nem szürkeállomány folyik, hanem tökkelütött dinnye összefolyása- tökvelős dinnyelé.
Abiondi
2023. július 25. 09:26
Fletó lebegteti GeLgőt. Egyrészt neki nagyon kényelmes ez a helyzet, ami most fennáll Bp-en. Van egy főpolgi kesztyűbábja, de az érdemi munkát (a közpénzek kilapátolását) a helyetteseivel végezteti el. Durván dominálja a városházi közgyűlést a DK. Mindenhol az ő embereik vannak pozícióban. Ezt egy DK-s főpolgi csinovnyikkal nem tudná megcsinálni Ferenctestvér, mert nincs meg a támogatása hozzá és ezt tudja is! Ezért kell neki GeLgő, és ezért fossák össze nap mint nap a bokájukat a DK-s pártházban, hogy ki ne pukkanjon a karácsonyi lufi idő előtt (lásd. 24-es önkormányzati választás)! El kell buktatni a "nagyvadat" 6-8 hónap alatt és Bp visszatér a jobb oldalra!
hátakkor
2023. július 25. 09:09
24-én kellett volna mennie, de jó lesz holnap is.
Perczel Éva
2023. július 25. 08:07
A Lánchíd gyilkos fővárosi fődiktárornak eleve jönnie sem kellett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!