Új műsort indít a 90 éves Vitray Tamás

2023. június 18. 11:13

A televíziós személyiséget gyerekei és unokája győzték meg arról, hogy visszatérjen a képernyőre.

2023. június 18. 11:13
null

Annak ellenére, hogy korábban már visszavonult a tévézéstől, most mégis új műsort indít a YouTube-on a 90 éves Vitray Tamás. A televíziós személyiség Vitrayék néven indít YouTube-csatornát. A beharangozó videóban elmondta, fiai és unokái beszélték rá, hogy újra a kamera elé üljön.

A műsor készítésében Vitray fiai, illetve unokája is részt fognak venni. A műsor pedig a hetvenes évek sikeres tévéműsora,

a Csak ülök és mesélek felújítása lesz, „Csak ülök… Csakazértis!” címmel.

A műsor indulása szeptemberben várható. Vitrayék várják  a nézők ötleteit és javaslatait.

***

„A posztkommunisták lenyúlták az egészet" - Mező Gábor a Mandinernek

Kik látogatták meg az ötvenes években az ifjú Vitray Tamást? Hol tanult Vágó István? Mit kerestek a német médiabefektetők a rendszerváltozás idején hazánkban? Az újságírót új könyvéről kérdeztük.

 

Vitray Tamás kollégája, a kor másik neves sportriportere és kommentátora, Knézy Jenő már nem érhette meg a YouTube korszakot.  Tegnap volt Knézy Jenő halálának huszadik évfordulója, ennek apropóján róla is megemlékeztek a Jobbfelső pipában Ganxstáék.

Meglepő dologra adott engedélyt a húsz évvel ezelőtt elhunyt Knézy Jenő Ganxstának és a Kartelnek - Jobbfelső pipa szezonzáró epizód

Húsz éve ment el a legendás sportriporter, Knézy Jenő, aki sok-sok éve közös szenvedélyüknek köszönhetően ismerte meg a zenészt. Rá is emlékezünk, Mourinhot sem kíméljük az EL-döntő utáni viselkedése miatt, de Szoboszlait, Messit, Mbappét és Benzemát is „oda igazoljuk", ahova valók! (VIDEO)

Nyitókép: képernyőfotó

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2023. június 19. 09:58
Ez is Tarnoploból indult el...
Trinitysum
2023. június 19. 08:19
Csak ült és mesélt... az unokáinak. Azok meg azt mondták, a TV-ben papi! Komolyan vette.
Bitrex®
2023. június 19. 05:55
Paul Lendvaival is csinálhatna egy riportot. Feleleveníthetnék a régi szép időket.
MyOp
2023. június 18. 21:25
Vitray elvtárs kamera elé ül, hogy elmondja, ő még mindig kommunista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!