Köves Slomó: A Mazsihisz ötször annyi támogatást kapott az Orbán-kormánytól, mint az EMIH

2023. május 17. 13:22

Az EMIH elnöke szerint a Mazsihisz épp a vallási élet szervezésében vallott kudarcot.

2023. május 17. 13:22
null

Köves Slomó volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége, aki többek között arról is beszélt: az ő általa vezetett EMIH nem tartozik a kiemelt státuszú egyházak közé. Szerinte nem igaz és félrevezetés, hogy az EMIH lenne a „kormány kinevezett zsidó felekezete”. Úgy véli, egy egyházat a hitelesség és a lelkiség tesz sikeressé.

Falakat lehet építeni, de a falak közé embereket vinni és közösséget vinni csak hiteles és autentikus tartalommal lehet"

– fogalmazott a műsorban, majd hozzátette: az elmúlt 12 évben az Orbán-kormánytól a Mazsihisz ötször annyi állami támogatást kapott, mint az EMIH. Köves szerint körülbelül 40 milliárd forintot. Majd megjegyezte: a Mazsihisz épp a vallási élet szervezésében vallott kudarcot. „Számomra sokszor érthetetlen gyűlölettel és dühkitöréssel vannak egy másik zsidó szervezettel szemben” – mondta.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. május 17. 21:29
Zsidó vircsaft magyar pénzen. Rohadjanak meg!
roughneck
2023. május 17. 20:07
Akkor most jon a zsido belhaboru, vagy mi van?
kurbitalis
2023. május 17. 15:59
A fejünk felett brusztoltok, rugdossátok egymást, de a cechet a magyarok állják. Bszátok meg a puputevét.
felcsutfan
2023. május 17. 15:54
"A Mazsihisz ötször annyi támogatást kapott az Orbán-kormánytól, mint az EMIH" Slomó, képes leszel 5x ilyen intenzíven nyalni a köpcösnek? Én bízom a képességeidben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!