Jót tett Horányi Juli klipjének, hogy plagizálással vádolta meg Rúzsa Magdit

2023. április 20. 09:40

Bár a botrány mindkettejük számára kellemetlen lehet, anyagilag jól járnak a nézettségük növekedésével.

2023. április 20. 09:40
null

Kilőtt a YouTube-on Horányi Juli klipjének nézettsége, amelyet szerinte lemásoltak Rúzsa Magdinak – írja a VG. Az egykori x-faktoros énekesnő ugyanis felháborodottan írt arról a közösségi oldalán, hogy szerinte az ő február 24-i videóklipjének több elemét is felhasználták lemásolták a magyar szupersztár múlt heti videójában. (Mindkét énekesnő klipjét a Final Production készítette.)

Horányi jogi útra terelné a dolgot, így elképzelhető, hogy az ügy a bíróságon ér véget, és nem lesz békülés. Ám úgy tűnik, mindketten profitálnak a plágiumbotrányból, hiszen a YouTube-csatornájuk nézettsége nagyot nőtt az elmúlt napokban. Horányié – hiába van kint már több mint két hónapja –

300 ezres, Rúzsáé, akinek sokkal nagyobb a követőtábora, 450 ezres

nézettséggel rendelkezik (bár ez percről-percre változik). Korábban ennél jóval szerényebb számokat produkáltak. 

A Social Blade statisztikagyűjtő oldal szerint anyagilag is jól jár a két énekes a nézettségének a növekedésével.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2023. április 21. 13:39
Megnéztem mindkét klippet, leginkább csak a zene különbözik - Rúzsa Magdi : Mulatós, - Horányi Juli: tucc-tucc (szintipop) A többi ugyanaz: - sztori: szakítás - akció: atóvezetés - lezárás: tűz, a múlt felégetése Ami még különbség, a Magdi klipje leszbikus kapcsolatot dolgoz föl, a Juli heterót. Kb ennyi. 50%, hogy az egész előre kitalált média-hekk, vírusmarketing, akkor egy nagy piros pont az ügynökségnek. 50%, hogy a gyártó ügynökség kreativitás hiányában ugyanazt a bőrt húzta le mindkettőről (plusz a ház tulaja is jól járt), ekkor egy nagy fekete pont nekik. Mindenképp jár a piros pont Magdi autójáért! (Merci W115)
holnapislesznap
2023. április 20. 14:48
egyiket sem ismerem b+ :-(((( Vincze Lilláról nincs valami híretek?
Esvány
2023. április 20. 13:07
Szégyellem, de egyiket sem nézem meg.
Gullwing
2023. április 20. 11:32
Na engem nem tudtak rávenni hogy megnézem ezeket....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!