Csintalan Sándor: Nyilvánvaló, hogy Orbán az orosz politika ügynöke

2022. október 04. 09:47

„Szarban van a kassza” – vélekedett az újságíró, majd megállapította: „ez a politikai államcsőd előszobája”.

2022. október 04. 09:47
null

Csintalan Sándor újságíró volt Németh Péter vendége a Klikk TV Mélyvíz című műsorában. „Elég jól látható, hogy folyamatosan, napi szinten építi azt a politikai támogatottságot, amit a jelen állás szerint élvez Magyarországon” – válaszolt arra a kérdésre, hogy mit csinál a kormány.

„Egy olyan országban, ahol Orbán az uniós szankciókból eddig hetet megszavazott, de idehaza fúj a szankciók ellen és nem bukik bele, annak az országnak az állapotáról mit lehet mondani?” – elmélkedett Csintalan. Az újságíró szerint a magyar miniszterelnök egyértelműen az orosz politika ügynöke.

Szóba került a „kormányzati kifizetési stop”, amiről korábban Gulyás Gergely egy Kormányinfó alkalmával azt hangsúlyozta, nincs fizetési probléma a kormánynál. „Szarban van a kassza” – summázta az újságíró. Szerinte „ez a politikai államcsőd előszobája”.

A teljes beszélgetést ide kattintva nézheti vissza.

Nyitókép: Képernyőkép/KlikkTV

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gáspár
2022. október 05. 04:51
Sanyi bácsi! Az orvos nem azt mondta hogy elmehetek, hanem hogy elmebeteg!
Jooee
2022. október 04. 19:12
Nyilvánvaló, hogy te egy seggfej vagy!!!
Orange79
2022. október 04. 19:01
A szokasos hazugsag. Nem az oroszok ugynoke de ha az lenne meg az is jobb (kevesbe karos) mint ha az ukranoke vagy az amerikaiake lenne.
olvass
2022. október 04. 17:16
Putyin szolgáinak "leleplezése" soha nem összeesküvéselmélet. Gyuri bácsiéi kivétel nélkül. ("Nincs is terve.")
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!