Kunhalmi Ágnes lőtt egy fotót Pestszentimrén, majd kiposztolta, hogy Pestszentlőrincen van

2022. február 19. 20:31

A hibát fideszes vetélytársa szúrta ki.

2022. február 19. 20:31
null

A kampány legelején sikerült egy kínos bakit elkövetnie Kunhalmi Ágnesnek. Az egyéni választókerületben induló politikusoknál ritkán szokott jól elsülni, ha az ember összekever két városrészt, márpedig a szocialista politikus ezt tette, amikor feltett egy Pestszentimrén készült képet azzal a szöveggel, hogy „Pestszentlőrincen ma a posta mellett is gyűjtünk”.

A hibát Budapest 15-ös számú választókerületének fideszes jelöltje, Lévai István Zoltán vette észre.

„Kedves Ágnes! Ezúton tájékoztatlak, hogy a 2 órája az Instagram sztoridban feltett délelőtti fotód nem Pestszentlőrincen, hanem Pestszentimrén készült a pestszentimrei posta előtt” – írta.

„Tisztelt Kerületiek! A fenti példa is mutatja, nem mindegy, hogy ki képviseli a kerületünket április 3-át követően az országgyűlésben” – tette hozzá a fideszes politkus.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2022. február 20. 21:26
Az utazási jegye érvényes volt?
amca
2022. február 20. 19:48
Ezt betennék 1 nagyobb parkba, nem találna ki élve..
Öreg Palóc
2022. február 20. 19:14
:))))))))) Hát, láttátok, hogy beütötte a kis tökfejét abba a bizonyos ajtóba !! Hogy emlékezhetne már mindenreee ????!!!! :P :D :D :D :D
Box Hill
2022. február 20. 15:58
Azért egy fontos ötéves tervet teljesített: homo sovieticus lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!