Ismét gyerekek kérdéseire válaszolt Orbán Viktor

2021. december 12. 17:38

A miniszterelnök Facebook-oldalán megosztott videójából az is kiderül, hogy szokott-e csillagszóróval szőnyegeket égetni.

2021. december 12. 17:38
null

Orbán Viktor ismét gyerekek kérdéseire válaszolt hivatalos Facebook-oldalán megosztott videójában. A kormányfő elárulja, hogy nem bánik túl ügyesen a csillagszórókkal, ahogy fogalmaz, egész gyűjteménye van a kiégett szőnyegekből, függönyökből, asztalterítőkből, de a videóból az is kiderül, hogy melyik a miniszterelnök kedvenc bejglije.

Nyitókép: Facebook

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2021. december 13. 16:04
Akkor az egész ballibcsi tábor is ott volt a kérdezők között.
ancilla
2021. december 13. 10:40
Búzamezőn fotózták már? Kalászt simogatva? Mert most már ez jön.
files32
2021. december 13. 08:29
Ki mondta, hogy a gecitől nem lehet kérdezni?
flesh ripper
2021. december 13. 08:04
Pont olyan kedves, melegszívű, gyermekszerető, mint az én Édesapukám. Nálunk is három kisgyerek van és imádják nagyapjukat, nagyijukat...De sajnos, ők nagyon messze országban van és idén nem jöhetnek Magyarországra. Mekkora meglepetés lenne, ha mégis! (Úgy hiszem, hogy az unokáknak ugyanolyan pótolhatatlan szüksége van a nagyszülőkre, mint a szülőkre. Az én nagyszüleim, a dédik:), szerencsére itt vannak, velünk vannak immár!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!