Rúzsa Magdi megmentette szülőfaluja templomát

2021. október 28. 20:13

„Ígéretet tettem Szűz Máriának, hogy amíg élek gondoskodom a mi kis templomunkról” – írta az énekesnő.

2021. október 28. 20:13
null

Rúzsa Magdi támogatásával újították fel szülőfaluja templomának teljesen elhasználódott hangosítórendszerét – számolt be a 777. Az éppen hármas ikreket váró énekesnő közösségi oldalán is közzétett képeket a a kishegyesi Szent Anna-templomról, amely legutóbb a hatvanas években kapott új hangosítást, és a papnak már szinte kiabálnia kellett, hogy a hívek leghátul is értsék, amit mond.

Rúzsa Magdi azt írta, „ígéretet tettem Szűz Máriának, hogy amíg élek gondoskodom a mi kis templomunkról. A gyerekeimet meg úgy nevelem majd, hogy miután én már nem leszek, ők vigyék tovább az ígéretemet. Adni jó!”

Borítókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. október 29. 10:56
Mert magáénak érzi a templomot, hiszen az Egyház mi vagyunk a tagjai.
sorivo4
2021. október 29. 07:09
Aki csak hozzá ér azt kivégzem.
sorivo4
2021. október 29. 07:04
Aki támadni meri, pórul jár.
annamanna
2021. október 29. 02:41
Elképzelem valamelyik apostolt: - Jézus, szójjál má' Faternak, dobjon le új hangosító berendezést, mer' a Keresztelőtől ránk maradt cucc igencsak elavult! A nevek szabadon cserélhetők. Kíváncsi lennék, hogy létezik az, hogy minél kevesebb hívő van egy templomban, annál siketebbek is. (A mondat eredetije a Sárga zsiguliból: "így kiáltott Cöcke a helyi vagány - Mambó! - Szóljál má' mutternak, dobjon le szotyira pénzt!")
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!