Karácsony: Különc vagyok, mint a zöld küllő

2021. augusztus 01. 10:42

A főpolgármester a madarakat a Föld egyik legcsodálatosabb teremtményeinek tartja.

2021. augusztus 01. 10:42
null

Tudtátok, hogy 2022-ben az év madara a zöld küllő lesz? – teszi fel a kérdést Facebook-oldalán Karácsony Gergely, aki azt is leírta, hogy „a madarakat a föld egyik legcsodálatosabb teremtményeinek tartom". Közülük is talán a zöld küllő a kedvencem, ami egy hozzám hasonló különc – hiszen bár a harkályfélék családjába tartozik, zöld – állítja a főpolgármester, aki örül annak, hogy gyakran előfordul Budapesten is, legutóbb a kisfia fotózott le egyet egy zuglói lakótelepi iskola kertjében.

(Fotó: Facebook/Karácsony Gergely, Michel Poinsignon)

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. augusztus 02. 17:16
ó, te zöld küllő, a tehetségtelenség azért rendre botot dug a hónod alá, oszt állsz is fejre menten!
fogas paduc
2021. augusztus 02. 11:21
Kamu Geri nem küllő, hanem küllőakasztó.
Vallasz Vilmos
2021. augusztus 02. 10:39
Szomorú, hogy még a madarakhoz is hasonlítja magát. Ha belegondolunk, hogy egy madár fészket épít, költ, nehéz munkával ellátja és neveli az utódókat. Olyan kitartó munkára képes amelyet különcke csak elképzelni tudna. De ami a lényeg, tavasszal elkezdik a madarak a kemény munkát és azt BE is FEJEZIK, a fióka kiszállásáig gondoskodnak róla. Felfoghatatlan, hogy olyanra fognak szavazatot adni, aki nem fejezte be a vállalt feladatot. Csak a saját ambíciói érdeklik, hiába jön a lehet más a politika dumával.
madárinfluencer
2021. augusztus 02. 09:24
A zöld küllő ugyanúgy a harkályfélék családjába tartozik, mint a harkály, tehát a zöld küllő színe ugyanúgy a harkályfélék meghatározó színét jelenti, így egyáltalán nem különc. Megértem, hogy miután bebizonyosodott, hogy Kari Geri abszolút alkalmatlan egy kerület, a főváros (és ebből következően az ország) vezetésére, most lázas identitás keresésbe kezdett. Még szerencse, hogy nem a szarkában találta meg a hasonmását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!