A Vadhajtások élőben közvetítette Hadházy munkavégzését

2021. május 03. 19:56

Hadházy Ákos megkezdte 38 napos közmunkája ledolgozását: a képviselő Szekszárdon a Kolping-iskola kertjében metszi a fákat

2021. május 03. 19:56
null

„Ma a szekszárdi Kolping Iskola kertészetében, napszámos beosztásban megkezdem a közérdekű munkát, amit a dudálós véleménynyilvánítás miatt rótt ki rám a pintérség” – írta Hadházy Ákos hétfőn Facebook-oldalán.

A pénzbüntetés átváltása révén a rá kirótt 228 óra közmunkát 38 nap alatt, napi 6 órában teljesíti a képviselő egy szekszárdi iskolában.

Hadházy eredetileg „a járvány miatt leterhelt kórházak valamelyikébe” szeretett volna menni, de ezt a Bíróság nem engedélyezte számára, ehelyett mezőgazdasági napszámosmunkára kötelezték. 

„A bíróság így gondolta, én másként. De a diktatúrába vezető úton mindig eljön egy pont, amikor már olyan törvényeket hoznak, amelyeket muszáj megszegni. Ilyen törvény az, ami a járványra hivatkozva teljesen megtilt minden tiltakozást, nyomásgyakorlást akkor is, ha az semmilyen veszéllyel nem jár” nyilatkozta a politikus. A jelenleg a Momentum zuglói képviselőjelöltjeként a baloldali előválasztásra készülő, független parlamenti képviselő munkáját Bede Zsolt is figyelemmel kísérte, melyet videóban tett közzé. 

Fotó: Hadházy Ákos, Facebook

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tolan
2021. május 04. 18:23
Nyugodtan eláshatná magát, trágyának jó lesz...
Aerion
2021. május 04. 13:58
Miért engedik ezt a barmot kárt okozni? Szerencsétlen gyümölcsfák, virágzás közben vágja őket....
zsanett-kúnrum
2021. május 04. 13:42
én nem tudom, hogy szabájos e munkaídőben a közmunkát elvégezni?
zolizolizoltan
2021. május 04. 11:15
Ez egy süvölvény volt, ki engedte be?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!