LMP: Orbán Viktort terheli a részleges újranyitás felelőssége

2021. április 18. 12:17

Kanász-Nagy Máté szerint gyanús Orbán Viktor kommunikációja.

2021. április 18. 12:17
null

Kanász-Nagy Máté, az ellenzéki párt társelnöke vasárnapi, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormányfő emellett felelős a családok és vállalkozások megélhetésének segítésében is. A politikus úgy fogalmazott: gyanús, hogy Orbán Viktor az utóbbi időben nem beszélt semmilyen konkrét segítségről, csak vakcinákról.    

Az oltások valóban fontosak a járvány megállítása szempontjából, ugyanakkor azokkal nem lehet kezelni a „megélhetési válságot” – tette hozzá Kanász-Nagy Máté. Kiemelte, az LMP továbbra is sürgeti a 100 százalékos táppénz, a kiterjesztett bértámogatások, a 9 hónapig tartó álláskeresési járadék bevezetését, valamint a vállalkozások újrakezdésének célzott segítését.

(MTI)

Nyitókép: Mónus Márton – MTI

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2021. április 18. 20:28
ez a kis csira volt amelyik az exmacáját Kecskemétről felhozta Újpestre és mindjárt adott neki egy 70m2-es önkormányzati lakást? Vagy az egy másik? Az mondjuk biztos, hogy ez a Kanász büfögte valamelyik régi PS 'sörözős' beszélgetésben a kamerába, hogy Paks2-ről nem kell megkérdezni a szakembereket elég lesz népszavazni. Pár mondattal utána azon vernyogott, hogy a külügyből az összes szakembert kirúgták. Nyilván az atomfizika az iylen kanászféléknek a kisujjában van... Mondjuk én nem bánom de komoly összeget nem tennék ennek a majomnak a fejére miután a nyomentummal szélturbinákba invesztálnak pár Paksnyi zsoszót. Arra azért majd figyelni kell, hogy ne érje el egyik sem a nyugati gépet amikor a felháborodott legatyásított jónépek bunkósbottal kergetik ...
Bokros Birka
2021. április 18. 18:42
Kanász a vaddisznóhoz, csak Fegyencre vigyázz, nehogy féltékeny legyen.
Harangláb
2021. április 18. 16:10
Ez az egyik leggusztustalababb üresfejű alak a megélhetési zöldek közül...
Shaman 1.1
2021. április 18. 15:16
Én örülök,hogy ez a Máté gyerek az LMP társ elnöke! Smukk nénivel nagyot alkothatnak majd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!