Gyurcsány Ferencet holnap oltják

2021. április 01. 07:57

Gyurcsány Ferencet holnap oltják. A Gyurcsány-párt honlapján még mindig alá lehet írni  azt a petíciót, amiben a kínai vakcina betiltását követelik.

2021. április 01. 07:57
Velkovics Vilmos

„Gyurcsány Ferencet holnap oltják. A Gyurcsány-párt honlapján még mindig alá lehet írni  azt a petíciót, amiben a kínai vakcina betiltását követelik. Penz András, a DK 6. számú választókerülete néhai elnöke, és Gyürüs Károly tatabányai DK-s képviselő koronavírus-fertőzésben halt meg. Nem éltek a vakcina által kínált életmentő lehetőséggel. Megkaphatták volna, de párthűségből nem kérték. Most hogy örülnének egy kínai vakcinának... Gyurcsány Ferencet holnap oltják...”

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas 3
2021. április 01. 14:22
Veszettség elleni oltást is kap?
dick52
2021. április 01. 11:17
Jóságos isten, hiszen akkor még ettől is hülyébb lesz!
manitowoc
2021. április 01. 11:07
Gyurcsány: "Aztán alighogy leszálltam a repülőgépről, jött az üzenet, hogy csütörtökön, azaz holnap oltanak egy OLTÓPONTON." Különös, hogy Gyurcsány nem árulta el, hogy mivel oltják (pedig azt az üzenetnek tartalmaznia kellett), de mivel oltópontot jelöltek meg neki, ezért abból annyi tudható, hogy nem a kínai vakcinát kapja. (A vakcinák lakossági tájékoztatói csak a kínainál írják, hogy a háziorvos adja, a többinél oltópont szerepel.) https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/sinopharm-vakcina_lakossagi_tajekoztato.pdf
linkeloe
2021. április 01. 10:00
Óriás respekt a Hibbant körzeti orvosának, a humorérzéke miatt!!!!! Hogy április 1.-re hívta be! :-))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!