Menczer: Ezúttal az operatív törzs tagjait szidalmazta a DK-s Varga Zoltán

2020. november 04. 10:46

Varga Zoltán korábban Müller Cecíliát vádolta politikai elfogultsággal.

2020. november 04. 10:46
null

A stílus nem változott” – fogalmazott Menczer Tamás az Országgyűlés népjóléti bizottságának keddi ülése után azzal kapcsolatban, hogy a DK-s Varga Zoltán ezúttal az operatív törzs tagjait szidalmazta. „Attól, hogy ön hangosan beszél, még nincs igaza” – mondta az államtitkár Vargának. Emlékezetes, hogy korábban Varga Zoltán Müller Cecíliát is támadta és azzal vádolta, hogy „kiszolgálja a politikát”.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2020. november 04. 15:07
Miért aljas, disznó az ellenzék? Mert a Fidesz megengedi nekik. 2/3-nál olyan törvényeket kell hozni, hogy ezeket az ugráló semmiket kijózanítsák. A Jákobra kirótt 4,4 millió csak enyhe figyelmeztetés kell, hogy legyen. A pártjaikra kell kiróni nevelő hatású pénzbeli kötelességet 100 milliós nagyságrendben (vagy levonni az állami támogatásból). Aztán a sajátjaik fogják őket móresra tanítani. A demokrácia arról szól, hogy a győztes jogosult olyan intézkedéseket hozni, amilyeneket jónak lát, nem pedig a vesztes ellenzék joga a győzteseket fingatni. Az ellenzék joga kimerül abban, hogy befogja a száját. Klasszikus demokrácia alatt a két választás között nincs politikai harc a győztes és vesztes között. Ezért találták ki a választásokat, hogy szüneteljen a politikai harc és pártok csak az újabb vállasztások idején a kampányidőszakban ismertessék saját programjaikat, ill. sorolják fel az ellenfél hibáit, bűneit.
toef36
2020. november 04. 14:58
Agyament - idióta társaság! Semmire kellő népség... "El lehet menni..." - Dobravával a Rillay kolostorba...
nyugalom
2020. november 04. 13:03
ezek csak akadekoskodnak! A virus nem valogat! Gyalazatos, aljas banda! Az orvosokat, apolokat bantjak! Egyebkent ki ez a nagy bunko? Takarodjon, mint az afganroman gazember timike, egy aljas proli!
eligold
2020. november 04. 12:50
Abban, hogy itt tart a közbeszéd abban mára a DK-nak van a legnagyobb szerepe. Anno megkezdte világesze az SZDSZ a "Jönnek a dúlt-keblű mélymagyarok-kal", aztán mára már csúcsra van járatva a sok szellemi fogyatékos által mint jakab, tordai, szabó timike, cseh, donáth az összes dákós, és a nyominger függetlenek. Még bagóné is tanonc mellettük. Stílustalan bunkók, sekélyes ás alpári szókinccsel, de hangerős kompenzálással. Értelmes párbeszédet egyikkel sem lehet folytatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!